2015. január 3., szombat

Friss Megjelenések (19) 2015. január 1 - 31.

Nem sokáig tartott az öröm, hogy nincs annyi friss megjelenésem.
Janárban ugyanis közel 20 db könyv került várólistára... hát mi lesz így a listacsökkentéssel?







2015. január 6.


 


Sorozatfüggők napja lesz a január 6-a, hiszen három sorozat zárókötete is megjelenik - az idehaza most megjelent Arkánium krónikák, Melissa West Gravity (földönkívülis sorozat), ill. A. G. Howard Splintered sorozat (Alice Csodaországban jellegű).
Ezenkívül folytatódik két idehaza is megjelent sorozat - Brandon Sanderson: Acélszív és Pierce Brown Vörös lázadás könyvének második részei jelennek meg angolul.
Jó sorozatfüggőhöz méltan egyikkel sem vagyok naprakész, így egyelőre Jennifer Nielsen: All the Bright Places könyvéért izgulhatok, amit a Csillagainkban a hiba és az Eleanor és Park könyvekhez hasonlítanak.

2015. január 13.



Holly Black: The Darkest Part of the Forest. Most decemberben olvastam a Doll Bonest az írónőtől, és imádtam, úgyhogy nagyon várom, hogy ez a könyve milyen lesz! 


2015. január 20.



Újabb sorozatfolytatások. Moning sorozatával kicsit lemaradtam (Iced-ot még nem olvastam), de úgy tervezem, hogy az utolsó rész megjelenésekor maratonozni fogok az utolsó három résszel. Ki tudja, mikor jön ki a zárórész. :(
Courtney Summers: Please Remain Calm könyvét viszont már alig várom! Imádtam az Éles helyzetet, és úgy izgulok, hogy mi fog történni ebben a novellában? Goodreads ugyanis 90 oldalasnak írja ezt a kötetet. 


2015. január 27.


 
 


Megjelenés-áradat, ami itt folyik! 4 sorozatfolytatás (abból egy sorozatzáró), 1 új sorozat, és 4 önálló kötet. Egyre jobban látszik, hogy rákaptam a realista könyvekre, hiszen mindegyik önálló kötetem ebbe a kategóriába sorolható. 
Marissa Meyer: Fairest könyve az egyik legjobban várt ebből a listából, nagyon kíváncsi vagyok a királynő történetére. (Már elő is rendeltem, csak kicsit le vagyok maradva a sorozattal.)
Ally Carter is új sorozatba kezdett, én pedig alig várom, hogy olvashassam. Imádom az írónőt, a Gallagher Girls sorozata pedig levett a lábamról.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése