2014. április 12., szombat

Hétvégi Olvasónapló (2)

Helló Dearies!

Mivel is kezdhetném? Ezen a héten egész sok időt töltöttem olvasással - ami egyrészről jó, mert olvasni mindig csodálatos időtöltés, másrészről viszont felhalmozódott kicsit a lemaradásom blogposztok tekintetében. Ideje lesz összekapnom magam.





A múlt hétvégére elég nagy terveim voltak, amelyek végül is, valamilyen szinten megvalósultak, úgyhogy nem panaszkodhatom. Viszont most elég elfoglalt leszek, így leginkább két regényre szeretnék koncentrálni.



Julie Kagawa: Vashercegnő könyvét múlt héten sikerült elkezdenem, és jelenleg a 66. oldalon tartok (4. fejezet kezdődik el). A romantika végett a fejem verem a falba, de képes elérni, hogy belefeledkezzek egy kis időre, úgyhogy meglátjuk, mi lesz a végeredmény.

Wendy Higgins: Angyali szövetség - Vele április 27-én fogok turnézni, de az első részből kiindulva kelleni fog ez a két hét, hogy kiolvassam (mármint azt is hosszabb ideig olvastam). Aztán ki tudja - lehet, egy nap alatt elintézem őt is. :) Egyébként ezt a regényt csak ma kezdtem, de inkább csak jelölve van, mint ténylegesen is olvasva.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése