2014. április 1., kedd

Friss Megjelenések (10) - 2014. április 1 - 30.

Ó, Dearies! Ebben a hónapban annyi csodálatos regény jelenik meg! És már a mai napon kijönnek olyan nagy címek, mint J. R. Ward: The King, illetve olyan nagyon-nagy várt könyvek, mint Danielle Paige: Dorothy Must Die. 

De nézzük, pontosan mikkel is csábítanak ebben a hónapban a kiadók.


 

2014. április 1.




 Lindsay Smith: Sekret könyve a Szovjetunióban játszódik, és történelmi, és én ettől teljes mértékben elvesztem.
Sherrilyn Kenyon: Illusion. Sajnos még nem kezdtem el a sorozatot, de tervben van, gyakorlatilag a várólista élén szerepel az Infinity. 
J. R. Ward: The King. Nem vagyok a legnagyobb FTT rajongó, de azért remélem, eljutok idáig a sorozatban.
Ava Dellaira: Love Letters to the Dead. Ezen a regényen nagyon sokat gondolkodtam, de miután beleolvastam az excerpt-be úgy gondoltam, megérdemel egy esélyt. A cover-whore énem is mellette érvelt.
Danielle Paige: Dorothy Must Die. Az egyik várólistára bejegyzésem erről a könyvről szól, úgyhogy finoman szólva is nagyon várom. 

2014. április 8.


 

Ez a hét ismét nagyon-nagyon izgalmas, ugyanakkor fájdalmas is lesz - ugyanis a 4-ből 3 regényt azonnal kezdenék, és 2-t ténylegesen kezdhetnék is.
Laini Taylor: Dreams of Gods & Monsters. Véget ér a sorozatom. Ez azért olyan szomorú, mert 2011-ben, mikor megjelent az első, azonnal beszereztem, és el is olvastam (imádtam). És most 2014 van, és még mindig az első résznél tartok. Pedig ez volt az első angyalos YA, ami tényleg jó volt.
Kelley Armstrong: Sea of Shadows. Az írónő új YA sorozatára nagyon kíváncsi vagyok, és annyit gondolkodtam azon, hogy előrendeljem-e a regényt (végül nem történt meg, de ami késik). Remélem, ugyanolyan csodálatos, mint a Darkest Powers és a Darkness Rising sorozatai.
Marthe Jocelyn: What We Hide. Szintén az egyik várólistára rovatban is szerepelt regény - tudjátok, amelyikre úgy bukkantam, hogy a 2014-es megjelenések, lehetséges glbt szállal listát nézegettem. 
Kristi Helvig: Burn Out. Posztapokaliptikus regény, amely a Föld utolsó napjait mutatja be, mikor csak pár ember él a Földön. 

2014. április 15.



 Csodálatos, csodálatos sorozatok. 
Julie Kagawa: The Forever Song. A Blood of Eden sorozat is véget ér (szörnyű, ez szörnyű, és kész), én pedig nem érzem úgy, hogy készen állnék erre. Még jó, hogy nem olvastam a második részt, így még egy ideig aktív sorozatként tarthatom számon.
Soman Chainani: A World Without Princes. A The School for Good and Evilt is imádtam, úgyhogy jelenleg az egyik favorit MG-sorozatom. Alig várom, hogy a postás néni hozza a szépséges előrendelt példányomat.
Erin Bowman: Frozen. A Taken sorozat második része, amelynek lényege, hogy ebben a világban, minden fiú, amint betölti a 18-at, eltűnik. Az egyetlen ok, amiért még nem olvastam az első részt, az az, hogy nem tudom elképzelni, hogy van akkor még társadalom. Bár erre biztosan adnak magyarázatot.

2014. április 22.



Stacey Kade: The Hunt. A The Rules sorozat folytatása. Disztópia.
Andrea Cremer: The Inventor's Secret. Steampunk regény, ráadásul kedveltem az írónő stílusát a farkasos sorozatában is, úgyhogy nem tudtam ellenállni.
William Campbell Powell: Expiration Day. Disztópia. Mi történik, ha 18 éves korodra nem maradna több holnapod. Az emberiség a kihalás szélén áll.
Joshua McCune: TALKER25. Két szó: disztópia + sárkány. 

2014. április 29.



Wendy Higgins: Sweet Reckoning. A hónap végére egy sorozatzáró kötet. A sorozat második részét ebben a hónapban fogom olvasni a btk keretein belül, és előreláthatólag április 27-én posztolom is a bejegyzésemet róla.

Nos, összesen 17 regény, ami rengeteg! Viszont amennyi gyönyörűség van közte, egyáltalán nem bánom a dolgot. Szeressük a könyveket! :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése