2013. szeptember 24., kedd

Könyvtrailer - Lauren Kate: Teardrop

Felkerült az internetre Lauren Kate új sorozatának, a Teardropnak a UK trailere! Úgy gondolom, felettébb jól sikerült, pedig én tényleg elzárkózom ettől a könyvtől. De nézzétek meg lejjebb ti is! :)

Várható megjelenés: 2013. október 22.

Fülszöveg: Soha, de soha ne sírj... évekkel ezelőtt Eureka Boudreaux édesanyja ezt a szabályt állította fel lányának. Azonban az édesanyja meghalt, és Eureka bármerre is megy, ő ott van: Ander, a magas, sápadt szőke hajú fiú, aki úgy tűnik olyan dolgokról tud, amelyekről nem lenne szabad. Ő az, aki elárulja Eurekanak, hogy halálos veszélyben van, és ő az, aki bárki másnál jobban képes arra, hogy megríkassa a lányt.

Ander azonban nem tudja Eureka legsötétebb titkát: mióta édesanyja megfulladt egy baleset során, a lány azt kívánja, bár ő is meghalna. A lánynak nagyon kevés oka maradt az életben maradásra: Brooks, a legrégebbi barátja, és egy különös örökség - egy lakat, egy levél, egy misztikus kő és egy ősi könyv, amit senki nem ért. A könyv egy rémes történetet tartalmaz egy lányról, akinek annyira összetörték a szívét, hogy egy egész kontinenst tengerré változtatott könnyeivel.
Eureka felfedezi, hogy az ősi mese több mint egy történet, hogy Ander talán az igazat mondja... és, hogy az életének sokkal sötétebb rejtelmei lehetnek, mint eddig képzelte.

És a trailer:



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése