2016. június 27., hétfő

#TBRTakedown 4.0 Napló

Elkezdődött a TBRTakedown negyedik felvonása, én pedig már a legelső napon megvariáltam a listámat.
Ezért érdemes létrehozni várólistát hozzá. :)









2016.06.20. 1. nap

10:05 Már cserével indítottam, ugyanis N. K Jemisin: Az ötödik évszakát nem sikerült tegnap befejeznem, így ez lesz a mai program (legújabb szerzemény kategóriából). 205. oldalról indultam, úgyhogy elvileg nincs már sok belőle. De ismeritek az Agave szövegeit - több, mint aminek látszik. :)

17:22 Befejeztem Az ötödik évszakot, és wow! Itt aztán akadt bőven meglepetés, izgalom, fájdalom... Abszolút kedvencem lett, bár most fogalmam sincs, mit írjak a bejegyzésbe anélkül, hogy bármit elspoilereznék (minden mindennel kapcsolatban áll, és ez megnehezíti a dolgot). Viszont most megírom, posztolom és folytatom... szerintem a Poison Studyval.

2016.06.21. 2. nap

22:49 Ma elég elfoglalt voltam, aminek eredményeként csak most este állhattam neki a Méregtannak. Most, hogy jobban belemerültem, ismét beleszerelmesedtem a könyvbe, és akkora shipem van! Természetesen a legnagyobb, legcsöpögősebb happy endet akarom nekik, de ismerve ezt a regényt, esélyem sincs rá. De aww!
Mivel holnap kórházba megyek, előtte még lesz időm olvasni, nekem pedig célom, hogy elolvassam a Méregtant. Jelenleg a 298. oldalon tartok, és 143 maradt hátra. Talán még lefekvés előtt is olvasok picit, de erre nem vennék mérget, mert nagyon fáradt vagyok.

2016.06.22. 3. nap

12:51 Délelőtt végeztem a Méregtannal, és meg kell mondanom, imádtam, imádtam, imádtam! Neki is állok a bejegyzésnek, csak annyira fáradt vagyok (én mindig úgy tűnik).
Elkezdtem Szabó Magda: Az ajtó című regényét is, de sajnos most nincs hangulatom hozzá - majd pár év múlva újra megpróbálom, mert egyébként nagyon tetszett a stílusa.
Úgyhogy most Nyáry Krisztián: Így szerettek ők 2. részét olvasom - jó lenne ma befejezni azt is, de lehet elhúzódik... majd meglátom, hogy lesz erőm.

22:41 Kiolvastam az Így szerettek ők 2. részét és el is döntöttem, hogy a következő olvasmányom Neil Gaiman: Csillagpora lesz. Kissé praktikus okokból döntöttem mellette, ugyanis olyan könyvet szerettem volna kezdeni, ami befér a táskámba.
Még nem olvastam ezt a regényt, sőt a filmet sem láttam, úgyhogy kíváncsi vagyok, milyen élmény lesz számomra.

2016.06.24. 5. nap

14:26 Elég elfoglalt voltam tegnap, így el is maradt az összegzés. Nem mintha, lett volna mit. Alig olvastam, ma pedig még ki sem nyitottam egy könyvet sem. Egyszerűen annyi a dolog, hogy nem is maradt kedvem.
Azért valamennyit haladtam még tegnap a Csillagporral (kemény 24. oldalon tartok) - de később majd folytatom. Most leginkább a Méregtan posztot szeretném megírni, talán sikerül is. :)

23:22 Nem írtam végül semmit... majd legközelebb. Viszont olvastam a Csillagport, és eljutottam a 82.oldalra (40%). Egyre jobban tetszik, főleg ahogy egyre varázslatosabbá válik. Jó lenne holnap befejezni, bár hajnalban már megyek dolgozni, úgyhogy nem tudom, milyen esélyekkel indul a könyv.

2016.06.25. 7. nap

10:45 Elég kimerítő volt tegnap a munka, így utána már nem igazán maradt erőm semmire. Azért kicsit olvastam este, így a 160. oldalon tartok a Csillagporral. Mivel ez az utolsó nap, így igyekszek minél több oldalt beszorítani. :)

Összegzés

Elolvasott könyvek

  
 

Haladtam velük

 

Összességében elégedett lehetek ezzel az eredményemmel, hiszen mégiscsak haladtam az olvasmányaimmal. Nem számítottam viszont arra, hogy ennyi minden összejöhet erre a hétre, de hát ember tervez...
Most már csak az a feladatom, hogy megírjam az olvasott könyvekről az értékeléseket ide.
Spoiler: Minden regényt imádtam. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése