2015. június 19., péntek

Hétvégi Olvasónapló (42) Kakukk dala hallatszik a Pokolban

Helló Dearies!

Ismét elröppent egy hét, és habár most nem olvastam olyan sokat, mint múltkor, azért még így is több időt töltöttem vele, mint máskor. 
Úgy élvezem a helyzetet!



Ezúttal nemcsak a pakolás vonta el a figyelmemet, hanem az is, hogy ismét nekiálltam puzzle-zni. Yep. Annyira jó, úgy élvezem csinálni!

A héten sajnos egy időre félretettem a The Sacred Lies of Minnow Bly-t hangulathiány miatt. Remélhetőleg hamar megjön rá a kedvem, kíváncsi vagyok nagyon!

Az eheti olvasmányok:


Mindee Arnett: The Nightmare Affair - A Rémálom-ügy könyvét még péntek este kezdtem el, és nagyon tetszett. Tegnapelőtt már írtam is róla hosszabban. 

A #MonthofMatson jegyében olvastam el életem első Morgan Matson regényét, Amy & Roger's Epic Detour-t. Love, love, love, love, love. Most fejeztem be egyébként, jó volt meggyszedés utáni lazításnak. Egek, de imádom ezt a könyvet!

A főlista:


A héten ismét haladtam Dan Brown Infernojával. Jhaj, annyira imádom ezt is (igen, most jóféle olvasmányaim vannak, szerencsére)! Jelenleg a 258. oldalon tartok, a 42. fejezetnél. Fokozódik az izgalom szokás szerint. Amúgy már rég végezhettem volna vele, de mivel Dan Brown igen ritkásan ad ki könyveket - és ki tudja, lesz-e még olyan, amelynek Robert Langdon a főszereplője, nem akarom elsietni a dolgot. Robert <3
Elkezdtem a TBR listámról szerencse útján kiválasztott másik könyvemet is, a Cuckoo Song-ot. Hehe. He. He. 59 oldalt olvastam el eddig, és kellemesen borzongatós könyv. Mondjuk a borító sem egy aranyos, nyári szerelmes sztorit ígért. 

Pótlista:

Hétfőn jön Nadine barátném néhány napra, így ezzel összekötve egy olvasós "versenyt" is tartunk. Úgyhogy íme a listám:

1. Egy Nadine által kiválasztott könyv:
Eljött az idő, hogy befejezzem a Lux sorozatot. Remélem, az utolsó rész jobb lesz, mint az előző volt.


2. Egy 2015-ös megjelenés
Eredetileg Neal Shusterman: Challenger Deep könyvét választottam, de lehet elcsábít egy másik könyv. :)



3. Olyan író, akitől nem olvastunk még.
(Itt is jelölt Adam Silvera) Eredetileg itt a Possessiont választottam, de rájöttem, hogy Brian Staveley-től sem olvastam még. Meglátjuk, melyikhez lesz inkább hangulatom. 


4. Könyv a közös polcról
Mi más is lehetne?! Nadine ragasztotta rám a könyv iránti vágyakozást, mikor részleteket olvasott fel a frissen beszerzett példányából. A gonosz nőszemélye. :) 


5. Sorozatfolytatás / zárás
Romantikus vagy high fantasy? Az itt a kérdés. Lehet végül teljesen mást választok, csak mert besokallok.



Ezeken kívül még van egy könyv a listámon, amit már két hete tervezgetek kezdeni, csak mindig elmarad: 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése