2013. november 1., péntek

Friss Megjelenések (4): 2013. november

Úgy tűnik, számomra véget értek novemberre a két számjegyű friss megjelenések - ami mostanra felettébb jó hír kategóriát erősíti, tekintve, hogy 2013-as friss megjelenéseim száma 150 felett vannak. És ez csak az angol megjelenési lista. 
Úgyhogy követve a tavalyi trendet, novemberre is lecsökkent a friss megjelenéseim száma. De nézzük, milyen finomságokat várhatunk ebben a hónapban!



November 1 - 3.



Az Alpha Girl-ről már nyilatkoztam - és bevallom, aggódom a Lone Girl miatt. Talán azt is valamilyen végkimerülés közeli állapotban kéne olvasnom? (november 1.)
És igen. Jennifer L. Armentrout a Covenant sorozat utolsó részét is megjelentetheti. Azt hiszem, ideje lesz elkezdenem a közeljövőben. (november 2.)

 November 4 - 10.


Bevallom, Jennifer Lynn Barner: The Naturals c. regénye mindössze a lehetséges várólistámon szerepel, de látom benne a potenciált. Csak kíváncsi leszek a kritikákra. (november 5.)
Gail Carriger Finishing School 2. része kötelező számomra. Mármint még nem fejeztem be az írónő Napernyő Protektorátus sorozatát - és igen, ezért nem kezdtem el ezt. De. Imádom az írónőt, és kell ez a sorozat. (november 5.)

November 11 - 17.


A Shock & Awe szigorúan Angi hibája; ugyanis ő volt az, aki felhívta a figyelmemet arra, hogy az írónő tervezi ezt a sorozatot - én pedig persze beleéltem magam, így tessék! Várom a november 11-et. Egyébként egy M/M könyv. (november 11.)
A F-It List szintén lehetséges várólistán szerepel. Kissé chick-litesen indul, de hamar központi szerepbe kerül a főhősnő legjobb barátnőjének betegsége, és úgy érzem, nem lesz valami happy endes regény. Remélem, tévedek? (november 12.)

November 18 - 24.




Susan Ee angyalos-disztópiás regényének folytatása a World After. Az első rész Angelfall - A bukás címen jelenik meg magyarul a közeljövőben a KMK-nál. Felettébb jókat hallottam egyébként a sorozatról, remélem remek élményben lesz részem. (november 19.)
Vérvonalak 4. Vérvonalak 4. Vérvonalak 4.! Alig várom, hogy a postásnéni meghozza. Bár nem lenne utolsó ötlet elolvasni az 1-3. részt. ^^" (november 19.) 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése