2014. február 2., vasárnap

Friss Megjelenések (7) 2014. február

Helló Dearies!

Februárban rengeteg könyv fog megjelenni, és ezek közül 20 az én várólistámat is gazdagítja. 
Hogy fog valaha is csökkenni ez a szám?



2014. február 4.


 

 Kettő sorozatzáró kötet, egy harmadik és egy második rész, egy novella és egy önálló MG-YA regény. 
Julianna Baggott: Burnje a Tiszták sorozat zárókötete. Még nem olvastam a második részt, de talán a közeljövőben megtörténik? A Tiszták nem volt rossz, úgyhogy mindenképp érdekel a folytatás.
Saundra Mitchell: Mistwalkerje paranormális és misztikus MG-YA keverék, amelyben a család és az áldozathozás kerül középpontba.
Tahereh Mafi: Ignite Me a nemrég Érints meg könyv folytatása (sorozatzáró kötet). A borító gyönyörű, nálam a "talán" listán van a teljes sorozat, úgyhogy talán egy nap?
Marissa Meyer: Cress a Lunar Chronicles harmadik része. A Cindert tavaly imádtam, a Scarletet is beszereztem, de az még olvasásra vár. A borítóból kiindulva, itt Rapunzel története kerül elő. De kíváncsi vagyok!
Julianna Scott: The Seers. Második rész szintén, a The Holders folytatása. Mágia, családcentrikus történet. Nagyon kíváncsi vagyok az első részre... jó lenne olvasni. 
Kiera Cass: The Guard. Az Elit és a The One közt játszódó novella hiánypótlás végett.


2014. február 8.



Kristopher Reisz: The Drowned Forest könyve Goodreadsen borzalmas átlaggal rendelkezik - viszont egy olyan könyvet, aminek a fülszövege így kezdődik: Holly elvesztése Jane számára a legnehezebb dolog volt... amíg Holly vissza nem jött.


2014. február 11.



 


McCormick Temperman: The Glass Casketet nagyon hype-lják külföldön a bloggerek, és ezzel felkeltették az érdeklődésemet.
Megan Crewe: The Worlds We Make az itthon is megjelent elSZIGETelve folytatása (3. rész), a sorozat zárórésze. Idén megpróbálom befejezni... csak újra kéne olvasnom az első rész végét legalább, hogy tudjam, ki kicsoda?
Kristen Simmons: Three - Az Article 5 sorozat zárórésze. MM, és hamarosan többet is fogok nyilatkozni a folytatásról. Viszont ez az a könyv, ahol megélni szinte lehetetlen, de nutellás kenyeret bármikor készíthetsz. ;)
David Edison: The Waking Engine. A miértre a fülszöveg első mondata a válaszom: Üdvözletem a városban, ahová az istenek és halandók meghalni jönnek. 
Lynne Ewing: The Lure. Ez a könyv kissé a komfortzónámon kívül helyezkedik el, viszont anno, mikor a katalógusban találkoztam vele, hatalmas szerelem volt. Ezért nagyon várom, mennyire váltja be a reményeimet. Bandaháborús kortárs YA. Bár úgy sajnálom, hogy "szexi regénynek" titulálják... mármint nem vagyok objektumszexuális vagy ilyesmi, úgyhogy nekem ne adjanak ilyen jelzőket egy könyvre. Majd ráaggatom én, mikor megérdemlik. :))

2014. február 13.



Megan Miranda: Vengeance. A Fracture sorozat második része. Nekem megvan az első, de még nem olvastam, így nem tudok többet mondani erről a kötetről azon túl, hogy gyönyörű borító, de egyáltalán nem illik az első részhez. 

2014. február 18.



 Susan Vaught: Insanity. Creepy, őrületbe kerget - a könyv épségben maradó értelmében. A Vérbe öltözött Annához hasonlítják, Őrület a címe...

Melissa Kantor: Maybe One Day. Az egyik legjobban várt 2014-es megjelenés. Realista regény, amely középpontjában a barátság áll. Néha már a fülszövegtől sírni tudnék. Várom, hogy olvashassam.

Robert L. Slater: All Is Silence. A főszereplő élete darabokra hullik, mikor a világ véget ér, és úgy érzi, csak az öngyilkosság segíthet. Aztán egy váratlan telefonhívás új értelmet ad a lány életének. Remélem mély karakter dráma lesz.

2014. február 20.



Daniel Suarez: Influx. Az írótól itthon már jelent meg regény, a Daemon, viszont ahhoz nem volt szerencsém. Viszont ez a gyönyörűség itt levett a lábamról. A könyv középpontjában az a feltevés áll, hogy mi van, hogyha a civilizációnk sokkal fejlettebb annál, mint gondoljuk? Nem vagyok con-teo-s (jaj, biztosan nem írják, bocsánat azoktól, akik benne vannak ebben), viszont nagyon érdekelnek a különlegességek. Ez pedig biztosan az lesz. 

 

Courtney C. Stevens: Faking Normal. Ebbe a könyvbe beleolvastam nemrég, és azóta *próbál illendő jelzőt találni mennyire is várja*.  Realista regény.
Jennifer Estep: Killer Frost. 6. rész, és elméletileg az utolsó. Most már tényleg illene elkezdenem - mitológia és bentlakásos iskolás fantasy. És olyan kínos, hogy a bentlakásos iskola rész miatt szeretném olvasni. Nem tehetek róla! Szinte nem maradt ilyen sorozatom. 
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss. A Dark Elements sorozat első része. Az ok, amiért listára került, hogy imádom az írónőt, és az előnovellát imádtam. Csak azt remélem, hogy nem jelenik meg magyarul - ugyanis azon, hogy "szexi vízköpők" senki nem csábulna el. 
Nick Cutter: The Troop. Talán listán szerepel az édes. De mindössze azért, mert nem vagyok benne biztos, hogy tetszene nekem ez az alapfelállás.

1 megjegyzés:

  1. Ez tényleg több, mint az enyém. Határozottan. De örülhetsz, mert az Insanity-t én is felvettem a talán listámra :D
    Ja, és a Jennifer Estep sorozatot kezdd el, mert nagyon jóóóó! :D

    VálaszTörlés