2014. október 17., péntek

Hétvégi Olvasónapló (18) - Ryan vs. Abstractelf - The Challenge #2

2014. augusztus 15-én győzelmet arattam Ryan felett. A hölgyemény azóta is azon van, hogy a visszavágónál ne hagyja, hogy győzelmet arathassak. 
Erre csak azt mondhatom - esélye sem lesz!

2014. október 17-én (pont szülinapomon, jupppiii!) újabb verseny kezdődik, ahol ismételten győznöm kell. Remélem, ti is drukkoltok nekem! :)




Mivel Ryan az előző verseny büntetését, a Szürke 3. részét képtelen volt elolvasni, új feltételeket szabhattam neki. Ebből pedig az egyik, hogy én választhatom ki a mostani büntetéseit... ami Elizabeth Chandler: Angyali szerelem 1-3. részének egyben kiadott változata lesz. 

Én is ugyanezt a sorozatot vállaltam büntetésként - csak én az 5-6. részt, mivel szerencsére 4 részen már át tudtam szenvedni magam, csak a maradék kettőt kerülném el minden áron. És éppen ezért nem veszíthetek.

A mostani verseny annyiban tér el a korábbiaktól, hogy megadott kategóriák alapján választunk olvasmányokat. Bevallom, nagyon sokáig halogattam a döntést - az egyik kategóriánál (trilógiásnál) konkrétan sorsot húztam.

Mielőtt azonban rátérnék a választottaimat, nézzük, mire is jutottam az elmúlt hét óta. Múltkor mindössze egyetlen pótlistás könyvet raktam, Erik Axl Sund: Bomlás könyvét. Ezt sikerült is hétfőre kiolvasnom - és wow. Ez igazán intenzív élmény volt.

Ezek után Rachel Vincent: If I Die könyvének álltam neki, és kedden eljutottam a könyv 40%-ig. Sajnos ezután egyszerűen nem volt időm olvasni, mert a szociálpszichológia zh-ra készülés kitöltötte minden szabadidőmet. Csütörtökön este pedig előre ünnepeltünk, úgyhogy ismételten elmaradt az olvasás. Úgyhogy most a verseny végéig a múlt hétről megmaradt könyveim félre lesznek téve. Szegénykék. De majd! Mondjuk kinézem magamból, hogy a verseny során kicsit visszatérjek ezekhez a könyvecskékhez is. Csak nem kockáztathatom, hogy veszítsek.



És most következzenek a versenyen induló könyvecskéim! Igen, posztírásilag ismét aktívkodhatok az eheti pihenő után. :)


1. Olvass egy könyvet, amiben vannak képek 
 Brian Selznick: A leleményes Hugo Cabret


2. Kezdj el, és fejezz be egy sorozatot (trilógia) 
Marianne de Pieres: Night Creatures (Burn Bright, Angel Arias, Shine Light)




 3. Olvass egy könyvet, aminek a borítóján piros van 
Jo Knowles: Lessons from a Dead Girl



4. Olvass egy könyvet egy olyan műfajban, amiből a legkevesebbet olvastad
Márai Sándor: A gyertyák csonkig égnek



5. Olvass egy könyvet, amit valaki más ajánlott (egymásnak választott könyv) 
Rachel Hartman: Seraphina


6. Olvass +1 random könyvet
Alexandra Bracken: Sötét elmék



Remélem, jó választásnak bizonyulnak a könyvek - bár mindegyik izgalmasnak tűnik elsőre. Ryan is készített listát, amit Megnézhettek ITT. És igen, lehet, hogy kicsit gonosz volt neki Mira Grant: Feed könyvét adnom - de ő kezdte a Seraphinával. Amúgy is szereti a zombis könyveket, én csak segítettem abban, hogy olvashasson egy újabbat. *-*
Határozottan kedves vagyok, azt hiszem.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése