2016. augusztus 5., péntek

Hétvégi Olvasónapló (73) Csupa csemege

Megint felhalmoztam kissé az aktuális olvasmányokat, de nem annyira vészes a helyzet, mint múltkor volt. 
Mindegyik regényemnek legalább 80 oldalt már elolvastam, úgyhogy igencsak benne járok mindegyikben már. És, ami még jobb - mindegyik tetszik. :)



A héten egyetlen könyvet sem fejeztem be. Sok dolgom van mostanában, így kevesebbet olvasok jelenleg.

A héten haladtam velük

 

A héten két új könyvet kezdtem, őket olvasgattam az elmúlt napokban.

Marissa Meyer: Scarlet
Haladás: 159. oldal

Végre valahára folytatom a Lunar Chronicles sorozatot! Kissé furcsa kapcsolat alakult ki köztünk eleinte - teljesen belefeledkeztem olvasás közben, viszont mikor leraktam, nem vágytam annyira arra, hogy folytassam. Szerencsére ez az érzés elmúlt, és most is csak azért raktam le, hogy megírjam a bejegyzést (meg lefeküdjek aludni - mindjárt éjfél).

Philip K. Dick: Emlékmás
Haladás: 181. oldal

Említettem a leltárban, hogy azt tervezem, naponta 1-1 novellát elolvasok ebből a cukorfalatból, és szép lassan befejezem. Mintha nem tudnám, hogy PKD a letehetetlen történeteiről híres! Úgyhogy tegnap elolvastam 6 novellát. Többet is olvastam volna, de rávettem az édest, hogy olvasson el ő is egy novellát belőle, és nem adta vissza. Azért ez is sokat elárul erről a gyűjteményről. :)


Tervek

 

Nem meglepetés, hiszen nagyban zajlanak már a KMK Retró blogturnék. Én erre a két könyvre jelentkeztem, úgyhogy sorra is kerítem őket - sőt, még bejegyzés is várható belőlük. A Rettentő gyönyörűséget egyszer nagyon régen már olvastam, és emlékszem, hogy tetszett (másra sem); Graceling pedig abszolút új élmény lesz.

És mivel megjelenik az egyik nagyon várt hazai megjelenésem, előfordulhat (bizonyára), hogy félredobok mindent, és már hazafelé úton nekiállok ennek a szépségnek:


Ahogy közeledik a nap, úgy vagyok egyre izgatottabb! Ráadásul a Gabo kiadó már megosztott egy képet, amin a kész példányok láthatók. Azóta teljesen bezsongtam!

Kicsit ambiciózus terveim vannak jövő hétre, de remélhetőleg egy kicsivel több időm lesz olvasni. Imádnám!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése