2013. október 26., szombat

Könyvtárban jártam (4)

Ma kezdődött az őszi szünetem, és abban a tudatban hagyhattam hátra Pécset, hogy biztosan lesz mit olvasnom!


Susan Hill: A fekete ruhás nő c. könyvét az ajánlása miatt hoztam ki: "Karakterközpontú, nagyszerűen megírt kísértethistória." Viszont nem gondoltam volna, hogy ilyen kis rövid, mikor még csak a képét láttam.

Amanda Stevens: Örök kísértés regényét azon adult-litet olvasó bloggerek hatására hoztam ki, akik kedvelték (például Angi ). Remélem, nekem is tetszeni fog - főleg, most utolértem Nalini angyalos sorozatát, úgyhogy új adultra van igényem.

Rachel Joyce: Harold Fry valószínűtlen utazását Gigusz hatására kölcsönöztem ki, mert kíváncsi voltam, miért szeretné elolvasni. Igen, vannak néha ilyen kérdéseim. :) 

Stieg Larsson: A tetovált lányt már kötelező volt kihoznom, csak eddig soha nem találtam bent a könyvtárban. Ráadásul, míg leértem a vasútállomásra ezt olvastam, és nagyon tetszik. Bár tény, hogy nem az olvasási komfortzónámba tartozik. 

Maggie Stiefvater: A hollófiúk regényét nem tudom, miért hoztam ki. Kíváncsi voltam. Reménykedtem, hogy jobb lesz, mint a Mercy Falls farkasai befejezése. Szeretném, ha nem ott lennék, hogy nem akarok többet az írónőtől olvasni.

Végül pedig az Erebos... te jóságos, milyen vastag ez! Viszont olyan a története, ami nagyon izgat, úgyhogy nagyon várom, hogy elkezdhessem.

Kedves őszi szünet! Én ezekkel a könyvekkel készültem rád! :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése