2014. január 2., csütörtök

Friss Megjelenések (6): 2014. január

Most, hogy teljes mértékben lezártam a 2013-as évet a blogon, mi mással is indíthatnám a 2014-est, mint az aktuális friss megjelenések listával?
És nem is én lennék, ha nem 18 db könyvet tartalmazna a várólistámra tekintve a dolog? Tudtam én decemberben, hogy januárban ismét elszabadul a pokol!



2014. január 7.



 

Erős hét lesz... legalább is sorozatokban gazdag. Magyarul már megjelent Lissa Price Testbérlők sorozatának folytatása, most végre angolul is kijön. Kíváncsi vagyok a befejezésre.
Cate Tiernan: Darkest Fear-je új sorozat, a "talán" listámon szerepel, de szeretnék neki esélyt adni. Alakváltós, romantikus. És a Chloe King kilenc életének rajongóinak ajánlják. 
Amy Kathleen Ryan: Flame-je az itthon Ragyogás címen megjelent sorozat befejező része. Sajnos még egyetlen részt sem olvastam, de ami késik ugyebár.
Az Unhinged borítóján sokat csorgattam a nyálam - főleg nagyban! Szívem szerint már azért megvenném a könyvet, hogy gyönyörködjek benne. Bár ahhoz talán a Splintered-et is el kéne olvasnom.
Tonya Hurley Passionaries-je a The Blessed folytatása, és nem sokat tudok róla, de az első rész itt van a polcomon, úgyhogy hamarosan kezelésbe veszem. Remélem, minimum a Szellemlány szintjén lesz minőségileg. 

2014. január 14.



A Hollow City a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei folytatása, és csak annyit mondhatok, hogy végre! Bár ebből egy magyar megjelenést szeretnék nagyon hamar, addig is élvezkedhetek a külföldi kiadáson. :)
Jessica Khoury: Vitro-ja szintén sorozatfolytatás - 2012-ben jelent meg az Origin. Romantikus, sci-fis, hamarosan megtudom, milyen könyvecske is ez. 

2014. január 21.


Mindee Arnett Avalonja kísérleti jelleggel van a várólistás könyveim közt, úgyhogy izgulok nagyon. Szintén sci-fi.

2014. január 23.



Mary Lindsey: Fragile Spirits könyve a Shattered Souls folytatása. Fantasy, gyönyörű borító (az első részé), és kis bizonytalanság a részemről.

2014. január 28.


 
 

Ti is érzékelitek, hogy január 28-án hány szív is fog összetörni? Ugyanis, ha megnézitek, ezen a napon 4 sorozatzáró kötet is megjelenik (Up from the Grave, The Unbound, Into the Still Blue és Timestorm). Milyen kínzás ezeket egyszerre tenni? És igen, még mindig poszt-The Unbound depresszióban vagyok, úgyhogy nem tudok koherensen nyilatkozni sem arról, sem a többi zárórészről.
Másrészről viszont nagyon jó nap lesz ez a 28-a! Mármint mennyi jó könyv! - Mert lehet így is szemlélni a dolgokat. A listából egyedül a Red Rising és a The Uninvited (But you, you're not allowed, you're uninvited, an unfortunate slight), amelyek a "nem biztos, hogy végig is olvasom" kategóriát erősítik. Bár a Red Risingról nagyon pozitívan nyilatkoznak, úgyhogy vagy nagyon jó, vagy sikerült a "megfelelő" bloggereket megtalálni (nem gonoszkodom).

2014. január 30.

Michelle Jaffe Minders-jét nem tudom, miért tettem listára, de van egy olyan sejtésem, hogy a borító nagy szerepet játszott benne. Ahogy néztem, talán Jill Hathaway: Slide-jához hasonló alapkoncepción alapul, amit pedig imádtam.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése