2014. január 31., péntek

Leltár (6): 2014. január

Helló Dearies!

Véget ért január is, végeztem a vizsgáimmal, pihentem két hetet (meg havat lapátoltam aktívan), és ennek megfelelően olvastam is.
Bár közel sem annyit, mint reméltem.

Ebben a hónapban teljesítettem egy molyos kihívást, miszerint csak olyan könyveket olvasok, amelyekről a molyon még nem született értékelést. Először ez a kihívás piskótának tűnt, hiszen rengeteg várólistás - angol nyelvű - könyvemről nem született még értékelés (még gyakoribb, hogy nem is olvasta senki az oldalon), de higgyétek el, a harmadik hét után annyira olvastam volna olyan könyveket, amiket már értékeltek - tudjátok, a tiltott gyümölcs a legédesebb módon.
Úgyhogy most alig várom az éjfélt, hogy elkezdhessem Rick Riordan: A villámtolvaj könyvét. Igen, igen. Még nem olvastam a Percy Jackson sorozatot, és nagyon szeretném pótolni.



A "közel sem annyit, mint reméltem" számokban 8 db könyvet takar, amelyek közül egy szakirodalom, és az utolsó vizsgámhoz kellett. Úgyhogy mondhatni, 7 könyvet olvastam el.
Még a legelfoglaltabb hónapomban is többet olvastam ennél!
Mondjuk az mentségemre szóljon, hogy nagyon sok könyvet hagytam félbe időközben, ami szomorú, de ha azokat befejezem, ez a 7 - 10+ lenne.

1. Nick James: Strikeforce (Éghajó Akadémia #3)
2. Ally Carter: United We Spy (Gallagher Girls / Cammie, a Kaméleon #6)
3. Amy Garvey: Cold Kiss (Cold Kiss #1)
4. Julie Kagawa: Dawn of Eden (Blood of Eden #0,5)
5. Elizabeth Scott: As I Wake
6. Veronica Rossi: Through the Ever Night (Under the Never Sky / Végtelen ég alatt #2)
7. Benjamin Alire Sáenz: Last Night I Sang to the Monster 5/5

Pótlás
James Dashner: The Scorch Trials (The Maze Runner #2)

Most olvasom

A The Cullingot már hónap közepe óta olvasom, és bár nem úgy tűnik, egyszerűen imádom! Csak fájdalmat okoz néha olvasni, mert annyi minden történik, és az író meg akar ölni - úgyhogy ezért olvasom csak lassan (és élvezem ki az utolsó oldalig :))
Kieran Larwood Freaks-je első ránézésre fura. Meg úgy ötödik ránézésre is. Viszont a tartalom, bár csak egy fejezetet olvastam eddig, nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok, miként alakulnak a dolgok.
Fletcher Moss: The Poison Boy-át már régóta vártam, hogy a kicsi kezeim közé kaparintsam, és habár még nem kezdtem el (igen, ez még csak jelölve van), nagyon akarom már! Az ajánlók alapján nagyon érdekes.



Várólista

Februárban indul az egyik molyos kihívásom, az olvassunk második részeket az év második hónapjában, úgyhogy nagy titkot nem árulok el azzal, hogy milyen könyveket is fogok olvasni nagyrészt februárban. Másrészt pedig szeretnék haladni a kölcsönkönyveimmel, ugyanis hamarosan Könyvfesztivál, mikor viszek vissza mindenkinek mindent.:)
 (Ez de kínos lesz február végén, mikor megnézem, hogy teljesítettem ezt a részt)

 

 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése