2014. június 20., péntek

Hétvégi olvasónapló (6) - Gyilkosság, Paranoia és Extázis

Most kissé furán érzem magam, amiért szegény kiscicust raktam be egy ilyen cím mellé...
De ahogy elnézem a hétvégére (és jövő hét péntekig) tervezett olvasmányaimat, valahogy a címben látható helyzet fog kirajzolódni.




Pár napja Nadine barátnémmal elértük a "8 aktuális olvasmány" helyzetet, ami közel krízis és miééért. Hogy ennek elejét vegyük, és ne növekedjen a végtelenségig ez a lista, versenybe kezdtünk, hogy melyikünk tudja előbb lecsökkenteni a listáját. 
Ennél jobb motiváció nem is kellhet. :)

A múlt heti listából sikerült befejeznem a Paranormalcy-t és A vér énekét, úgyhogy 2/3-os sikert könyvelhetek el. A bónusz listából csak elkezdtem könyvet, befejezni nem sikerült. 

Az eheti fő jelöltek (és mindjárt érteni fogjátok a címet):


 Yeppp. Sikerült összeválogatnom ezt a két édest. 

Lindsay Cummings: The Murder Complex-et tegnap este kezdtem olvasni, és jelenleg 17%-nál tartok (10. fejezet). Tudom, hogy a címében is benne, hogy gyilkos, és a borító is vérvörös, de azért meglepett, hogy milyen durva egy világba is kerültem. Nagyon tetszik természetesen; különösen, hogy ebben a világban nem csak a világ más, hanem a főszereplő is alkalmazkodott a körülményekhez. Engem valamilyen szinten emlékeztet az Angelfall-ra (a főszereplő), és mivel őt is kedveltem, nos... :)

J. R. Johansson: Paranoia. A végletekig szerettem a sorozat első részét, úgyhogy gyakorlatilag számoltam vissza a napokat a folytatás megjelenéséig... mert Dearie, nem jöhetett elég hamar! Most 10%-nál tartok ebből a szépségből is. Most még bemelegítés zajlik, nem történt még semmi a főszál szempontjából (attól még imádom *-*). De a legjobb, hogy azt mondják erről a kötetről, hogy jobb, mint az első rész. Kíváncsi vagyok, tényleg így van-e.



Most a bónusz listámra sikerült 3 kötetet raknom, bár nem hiszem, hogy bármit is olvasnék jövő héten. 


 Ava Dellaira: Love Letters to the Dead. Még mindig ugyanott tartok, egy betűt nem sikerült olvasnom belőle múlt hét óta.

Thomas Taylor: Haunters. Imádom ezt a regényt, nagyszerű és creepy is egyben, sooo... Viszont most már nagyon is ildomos lenne befejeznem. Annyira kíváncsi vagyok, mi fog történni! :O

J. R. Ward: Megsebzett szerető. Gondoltam, haladnom kéne az FTT sorozattal is, amellyel elég se veled, se nélküled viszonyban vagyok. Viszont ezt a kötetet vártam, mert Zsadist és Bella kerültek végre a középpontba, és talán nem olyan lesz, mint az előző két rész.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése