2016. január 8., péntek

Hétvégi Olvasónapló (52): Erős kezdet

Helló Dearies!
Új év kezdődött, aminek örömére ismét visszatért a hétvégi olvasónapló is, melyet utoljára novemberben írtam.
Az idei év első hete rengeteg izgalmat tartogatott számomra -  az életem minden területén.




A héten megkaptam a szakdolgozat és a portfólió bírálatát, aminek köszönhetően mehetek államvizsgázni a január 18-i héten. Most már tényleg neki kell állnom tanulni - eddig nem mertem, mert az olyan lenne, mintha elkiabálnám az egészet.
A jövő hetemet biztosan ezzel töltöm, úgyhogy valószínűleg akkor nem leszek annyira aktív (bár lesz két turném, azok biztos pontjai a hétvégének és a jövő hétnek).

Egy másik területen ma óriási csalódás ért, amit remélem elfelejthetek, akárcsak ennek az illetőnek a létezését is. Sajnos vannak még olyan emberek, akik úgy gondolják, hogy bántással bármit el lehet érni. Nem baj, legalább újabb tanulópénznek jó volt. A lényeg, hogy a barátaim itt vannak, rájuk számíthatok mindenben.

Azért jó dolog is történt ma, történetesen, hogy megérkeztek az idei első könyveim, köszönhetően a Maximnak. Már FB-n is megosztottam, de ide is kiteszem a szépségekről készült fotót.


De annyira gyönyörűek - és még a belső borítók is... awww, imádom. Amúgy a Sötét játszmák borítója az abszolút kedvencem, olyan különleges hatású, és egyszerűen gyönyörű!

Olvasás szempontjából igen jól indult a 2016-os évet, ugyanis az elmúlt egy hétben három könyvet is elolvastam.

http://lovingawildbook.blogspot.hu/2016/01/mindee-arnett-nightmare-dilemma-remalom.html    http://lovingawildbook.blogspot.hu/2016/01/chris-colfer-kivansagvarazslat.html

 A Rémálom-dilemmáról és A Kívánságvarázslatról már bejegyzést is készítettem, amiket a képre kattintva elolvashattok.
Sajnos a szerencsém nem tartott sokáig, A híres hatodik Ghork már csak négy csillagos olvasmány volt. Viszont holnap hozom róla a bejegyzést. Amúgy tegnap ez a könyv a frászt hozta rám. Ugyanis tegnap az éjjeliszekrényemen tartottam a kicsikét, és miután lekapcsoltam a villanyt, s már félálomban voltam, arra eszméltem, hogy valami világít... elfelejtettem, hogy ez a könyv világít a sötétben. De annyira jól nézett ki. :)


A Főlista



Elcsábultam. Jennifer A. Nielsen könyve nem szerepel a januári listámon (legalább az évesen igen), de úgy szerettem olvasni valamit az írónőtől. Egyelőre csak egyetlen fejezetet olvastam el (15 oldal), de már azt imádtam. Érzem, hogy rengeteg izgalom vár még a főhősre.

A Pótlista



Te jó ég, kissé indokolatlan, hogy ez a két könyv egyáltalán egymás mellett szerepeljen, de ez a sors jutott nekik. Jenny Han könyvéből turné lesz, úgyhogy azért került elő. A Karmazsin hadjáratra pedig már nagyon kíváncsi vagyok (bár előtte még fel kell elevenítenem, mi is történt a Vérrel írt ígéretekben).


2 megjegyzés:

  1. A Jenny Han könyvet imádtam *-* Nielsetől pedig sürgősen olvasnom kell nekem is :D Már csak 3 hét...

    VálaszTörlés
  2. Akkor én is nagyon reménykedem, hogy jó lesz! *-* Nielsen új könyve pedig annyira szuper!

    VálaszTörlés