2015. szeptember 11., péntek

Hétvégi Olvasónapló (47) A halandó, áldott futó

Helló Dearies!
Szép hetünk volt, bár döbbenten állok a tény előtt, hogy máris szeptember közepe van, és gyakorlatilag semmit nem csináltam.
Mi történt itt? Mikor időutaztam?


Ezen a héten kezdtem ismét az egyetemen, ami azt jelenti, hogy már mindenféle történt velem - jó és rossz is. Ó, és természetesen kínos helyzetbe is keveredtem, ami annyira YA-s volt, hogy fájt. :)
Mindenképp jó érzés volt, hogy ismét találkozhattam barátnéim egy részével, akikkel csak online tartottuk nyáron a kapcsolatot. Mondjuk egyikükkel azért is időzítettük erre a hétre, mert egy évre kiutazott Spanyolországba. 

Természetesen a könyvtárjárás sem maradhatott el a programok közül. Először Kiera Cass: Az elit könyvét szúrtam ki, mivel még nem rakták vissza a helyére. Azzal a lendülettel le is csaptam rá. Aztán észrevettem Art Spiegelman: Maus képregényét, amiről már rengeteget hallottam, így ki is kölcsönöztem. (Azóta el is olvastam.)
Caroline Kepnes: Te könyvéről Regannél hallottam, és felkeltette az érdeklődésem. Remélem, nagyszerű lesz. :)
Amúgy a könyvtárban is alkottam, mivel a rendszer úgy jelezte, hogy Andy Weir: A marsi könyve kölcsönözhető. Már ezer éve vártam erre a pillanatra, de mikor kerestem, nem találtam. Aztán a könyvtárossal együtt kerestük, és úgy sem találtunk. Úgyhogy a héten írt a könyvtáros, hogy végigkereste a könyvtárat, de nem találja a regényt, ezért megrendelik újra, és ír, amint megérkezik. Úgyhogy hamarosan olvashatom A marsit! *-*


Amit olvastam

Szeptember 1-jétől kezdve nézem az olvasásaimat. Bár nem lesz valami óriási mennyiség. :)


 Az első befejezett könyvem Samantha Shannon: A Mímes rend volt, amiről már írtam is bejegyzést.
Ezt követően, még a szünet végén eljutottam Jennifer L. Armentrout: Lux sorozatának végéhez. Ehhez a könyvhöz mindenképp tervezek bejegyzést, mert ki kell adnom azt a csalódottságot, amit jelenleg érzek. Legszívesebben kidobnám ezt a könyvet, hadd ázzon.
Ezen a héten Art Spiegelman: Maus képregényét olvastam el, ami lebilincselő történet volt, és bátran ajánlom mindenkinek.


Főlista



Úgy tűnik, ragaszkodom ahhoz, hogy három könyvet olvassak egyszerre. A héten mondjuk nem sikerült haladnom Stephanie Oakes könyvével, úgyhogy csak kettőt olvastam.
James Dashner: The Maze Runner újraolvasás, mert szeretném befejezni a sorozatot. Bármennyire is imádom, sok időm nem volt rá, úgyhogy nagyjából a 70. oldal könyvékén járok egyelőre.
Robin LaFevers: Halandó szív regénye valami csodálatos. Szintén nem valami sokat olvastam belőle, de annyira imádom!

Pótlista



Nem gondolom, hogy nagyon belehúznék az olvasásba, úgyhogy egyelőre csak a könyvtári könyveimmel tervezek haladni.

2 megjegyzés:

  1. Miért nem szóltál, hogy szeretnéd olvasni A marsit? Szívesen kölcsönadtam volna!

    VálaszTörlés
  2. Nem akartam, hogy annyit kelljen fizetned postaköltségre.

    VálaszTörlés