2015. november 18., szerda

Könyvek, amiket idén még szeretnék elolvasni

Oly sok olvasnivaló, és oly kevés idő!
Hamarosan elérem a 100 elolvasott regényt, de még úgy érzem, van néhány könyv, amire mindenképp szeretnék még idén sort keríteni.
(A listán nem szerepelnek a btk-s könyvek, mert azokra egyértelműen sort kerítek. :))




1. Dan Wells: Az ördög egyetlen barátja

 Már szülinapomra megkaptam Ryanito-tól ezt a regényt, ám azóta sem álltam neki. Mi bajom van? Mindenesetre várom a hangulatot és a lehetőséget, hogy újra elmerülhessek John fejében.



2. Ally Carter: See How They Run

Erről a regényről nemrég hallottam, hogy már idén megjelenik. Egyértelműen azonnal olvasós kategória, főleg mivel az első rész óriási szerelemmé vált.
 

 3. Rainbow Rowell: Fangirl

Annyit hallok erről a könyvről, ráadásul tavaly karácsony óta vár a polcomon, hogy elolvassam. Folyton rá gondolok, ami újabb indok a mielőbbi elkezdésre.



4. Victoria Aveyard: Vörös királynő

Egyik legjobban várt külföldi és hazai megjelenésem is volt 2015-ben, ráadásul szülinapom óta csak arra vár, hogy kézbe vegyem. Ki vagyok én, hogy ellenálljak egy ilyen szépséges borítójú könyvnek? *sekélyes*


5. Adam Silvera: More Happy Than Not

Sok szép dolgot hallottam róla, ráadásul most eléggé hangulatban vagyok a komor hangulatú könyvekhez. Ráadásul ez az utolsó júniusi megjelenés, amit még nem olvastam.


3 megjegyzés:

  1. Vörös királynő, és more happy than not nálam is várólistás. A fangirlben egyedül Rowell stílusát szerettem, az nagy csalódás volt számomra :(

    VálaszTörlés
  2. Végén rendezünk egy közös olvasást valamelyiknek. :) Én úgy szeretném imádni a Fangirlt, de tartok tőle, hogy hasonló sorsunk lesz - nagyon hype-s könyv.

    VálaszTörlés
  3. A More Happy Than Not nekem is várólistás. :)

    VálaszTörlés