2015. március 13., péntek

Hétvégi Olvasónapló (33) Fantasy és sci-fi mindenhol

12 nap telt el.
2015. március 12-én fejeztem be az első márciusi olvasmányomat. 
Csodálatos.
De legalább sikerült időt találnom olvasásra, úgyhogy örülök magamnak. Sőt, ha minden jól megy, holnap (vagy már ma?) befejezek egy újabb regényt. 
Bizakodó vagyok.



Szóval a héten egy könyvet fejeztem be, mégpedig Mr. Abercrombie: Half a King - Az uralkodó könyvét. Tetszett, megvoltak a maga jó monumentumai, de...
19-én folytatom és befejezem ezt a mondatot. 

Ezen kívül csak Scott Westerfeld könyvével haladtam, illetve elkezdtem egy újabb könyvtári könyvet.

Egyébként képzeljétek, a héten végeztem a töri gyakorlattal, jövő héten pedig kezdem az angolt. Nagyon izgatott vagyok, remélem, jól sikerül majd. :)

Fő Lista:


 Teri Terry: Mind Games. Szegény könyvet csak elkezdettnek jelöltem, de még egy oldalt sem olvastam belőle. Majd hamarosan... nagyon-nagyon hamarosan.

Jennifer A. Nielsen: The False Prince - A hamis herceg. Tegnap este kezdtem el olvasni lefekvés előtt, illetve ma hazaúton elolvastam egy szolid 180 oldalt, úgyhogy jelenleg a 240. oldalon tartok (70%). Ezt a könyvet szeretném befejezni - ha sikerül ma megírnom az óratervemet, akkor talán még esélyem is lesz rá.

Scott Westerfeld: Extras. Ezzel a könyvvel is haladtam! Konkrétan a 188. oldalon tartok (45%) - egész jó, bár nem ér fel a korábbi részekhez. Most épp egy nagyobb eseményváltozás történik majd, úgyhogy kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle.

Pótlista:


Más könyvet nem tervezek egyelőre - jó lenne lecsökkenteni az aktuális olvasmányaim számát. Illetve összeszedni magam olvasás és blogolás témakörben is. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése