2015. március 6., péntek

Hétvégi Olvasónapló (32) Egy extra, mint fél király

Igazán sikerélménynek tekintem, hogy az aktuális olvasmányaim azok a regények, amelyek a múlt heti pótlistámon szerepeltek. 
Konzisztens voltam végre.

Ennél csak az nagyobb sikerélmény, hogy megéltem a pénteket. Ó, végre, végre, végre hétvége jön, és legalább 1-2 órával többet alhatok. Hmm, ez már tetszik.




Szóval, mi is történt a héten? Február 28-án, szombaton befejeztem első kihíváskönyvemet, Michelle Hodkin: The Unbecoming of Mara Dyer - Mara Dyer eszmélése könyvet. Jó volt, nagyon-nagyon jó, és nagyon várom, hogy folytassam a sorozatot!

A héten eldöntöttem, hogy A Szél nevét félbehagyom, mert nincs annyi időm olvasni. Amúgy is szeretném megvenni, úgyhogy majd Könyvfesztiválon beszerzem, és nyáron elolvasom nyugiban.

Egyébként most gondoltam bele egy szimpla ténybe, miszerint március 31-én megjelenik a Wicked Will Rise, aka a Dorothy Must Die folytatása...
Hogy lehetséges, hogy nem raktam rá a márciusi listámra, holott... HOLOTT A LEGJOBBAN VÁRT IDEI REGÉNYEIM EGYIKE?!
Amúgy most örülök, mert pont tavaszi szünetre jelenik meg (oké egy héttel előtte), és így nyugiban tudom olvasni. Ó egek, annyira kíváncsi vagyok, mi fog történni!

Szóval a fő listám:



Scott Westerfeld: Extras. Pénteken kezdtem el olvasni az Extrast, és jelenleg az 55. oldalon tartok benne. Igazából nekem nem ér fel a Csúfok trilógia korábbi részéhez, viszont rengeteg jó elem van benne, ami leköti a figyelmemet.

Joe Abercrombie: Half a King - Az uralkodó. Hétfő reggel elolvastam 30%-ot, majd ma hazaúton 10%-ot még mellé (bejegyzéseket írtam helyette - igen, végre írtam valamit). Eddig azt mondom, hogy könnyedebb, mint vártam, de nagyon megszerettem - különösen a főszereplőt.


Pótlista:


Brian McClellan: Vérrel írt ígéretek. IGEN. IGEN. IGEN. IGEN. Egyszerűen szerelmes vagyok, nem tagadhatom. Mármint ez kb. az álomkívánságlistás könyvem volt, és megkaptam! *.*

Teri Terry: Mind Games. A márciusi friss megjelenés - Nancys projekthez. :)


Zárásként pedig íme a gyönyörűségem. Egyébként plusz pont a kiadónak, hogy ilyen könnyű ez a regényük is - így tudom vinni magammal. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése