2015. március 27., péntek

Hétvégi Olvasónapló (35) Utolsó részek diadala

Valaki nagyon durván belehúzott az olvasásba - hacsak a befejezett könyveim számát nézem meg.
Ugyanakkor csalóka ez a szám, hiszen ebből a három könyvből 1 egészet lehetne kitenni legfeljebb. 
De a lényeg akkor is az, hogy három darab könyvet fejeztem be ezen a héten. 
Juppiiii!





Először is Teri Terry: Mind Games könyvét fejeztem be vasárnap délelőtt. Olyan szép idő volt, és úgy döntöttem, egy kis kényeztető ágyban fekvős-olvasós délelőttöt megérdemlek.

A második könyvem egy újraolvasás volt, Lois Lowry: Számláld meg a csillagokat. Múltkori könyvtári garázdálkodásom alkalmával hoztam ki, és tegnap és ma délelőtt kiolvastam (134 oldal nagy betűkkel). Csodálatos élmény volt másodszorra is, és egyszerűen imádtam ismételten.

A harmadik könyvemet kb. egy órája fejeztem be, ez Scott Westerfeld: Extras könyve. Igen, a mai nap ilyen olvasósan telt. Ugyanakkor örülök, hogy véget ért a könyv, elég nagy csalódásnak tartom. :( Nem csoda, hogy 1 hónapba telt, míg rászántam magam, és elolvastam. 


Fő Lista:


Elizabeth Chandler: Everafter. IGEN, végre elkezdtem, és csak egyetlen cél éltet... minél hamarabb letudni. A könyv elején azt hittem, valami fejlődést láttam, de most tartok 40%-nál (vasárnap kezdtem olvasni a Mind Games után), és jaj, de nagyon borzasztó!

Brian McClellan: Vérrel írt ígéretek. Amint letudom EC-t, folytatom ezt a szépséget. Ezen a héten sajnos nem haladtam vele, de hétvégén szeretnék kicsit jobban megismerkedni vele. :)



Pótlista:


Jessie Burton: A babaház úrnője. A héten kaptam ezt a gyönyörűséget, és te jóságos, annyira gyönyörű élőben. Olvasni akarom minél hamarabb, mert már jó ideje áhítoztam rá. *-*

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése