2015. május 9., szombat

Hétvégi Olvasónapló (37) Long time no see

Hello Dearies!
Már jó régen volt hétvégi olvasónapló, és most is egy nap csúszással írom meg. Megy ez, megy. :)
Nem terveztem erre a hétre sem szegény favorit rovatomat, de végül annyira szerettem volna blogolni kicsit, hogy mégis a megírás mellett döntöttem.



Ez a hét katasztrofálisan indult, ugyanis a hétvégén a laptopom képernyője tönkrement, és azt hittem, hogy soha nem látom viszont kicsi Pendragonomat. Szerencsére szerdára kicserélték a képernyőt, és most itt van a kicsikém szépen kitisztítva, megjavítva, készen a jelenlegi kaotikus időszakra.

Az elmúlt héten három tantárgyamból szereztem jegyet, mindegyik ötös lett (amiből az egyik a nemzetközi kapcsolatok az érett középkorban, a szívszerelmem), úgyhogy nagyon boldog voltam/vagyok emiatt. Igen, tudom, nem kéne naplót írnom, de ha ok-okozati viszonyokat nézünk, ez kötődik a bloghoz. Mármint valami okom mégis csak volt/van, hogy nem vagyok aktív már megint.

A jövő hetem nagyon nehéz lesz, csütörtökön és pénteken kérnék is egy kis szurkolást - mert ha ezek nem jönnek össze, azt nem bírnám ki. De optimista leszek, meg készülök egész héten a vizsgára és a szigorlatra is.
De most már tényleg térjünk át az olvasásra.

A hét elején befejeztem május első olvasmányát, Az elvarázsoltakat, ami annyira, annyira, annyira kiváló mű. Most mindenkinek azt ajánlgatom. Alig várom, hogy eljussak a blogposztig is, mert szeretnék beszélni róla. :)

Fő lista:


Fantasy kicsiknek és nagyoknak... oké, oké, Jennifer A. Nielsen könyve sem csak kicsiknek való... de az biztos, hogy Brian McClellan könyvét nem adnám a kezükbe.
Szóval, mindkét könyvemmel haladtam a hét folyamán - végre. Bevallom, A szökött király elején van egy annyira klisés jelenet, hogy már temetni akartam a könyvet. Szerencsére beszippantott, de még nem érzem úgy, mint az első rész olvasása közben. 
A Vérrel írt ígéretek pont az, amit vártam viszont. Nagyon tetszik - bár szegényt most pont Az elvarázsoltak után olvasom... kicsit tompítja az élményt. De ettől még ugyanúgy óriási kedvenc, imádom, és élvezet olvasni. *-*

Pótlista:

Ööö... kissé naiv gondolat, de legyen. Úgy tűnik, május a Fumax hónapja nálam, úgyhogy egy újabb regényüket fogom olvasni (még ha nem is jövő héten, de utána bizonyosan):


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése