2015. december 11., péntek

Top 10 (13) Téli olvasnivaló mert Kicsim, hideg van odakint

"Taníts meg élni, vak sötétben látni..."

Véget ért az ősz, és ezzel el is érkezett az idő, hogy összegezzem, miket olvastam, milyen élményeim voltak velük, és megtervezzem, melyik az a 10 regény, amit a következő három hónapban (télként is ismert időszakban) olvasni szeretnék.



A bejegyzés kezdetén lévő idézet az egyik kedvenc dalomból van, amit pont most hallgatok. Annyi érzelem, annyi tartalom van ebben a 3,5 percben. Ez az egyik oka, hogy annyira szeretem Leandert. A másik pedig, hogy mindegy hányszor hallgatom meg a dalait, még mindig ugyanolyan erővel hat rám. Ma például ez a dal mindenre magyarázat.

Képzeljétek! Muszáj elmesélnem! Tegnap leadtam a szakdolgozatomat és a portfóliómat, úgyhogy egy lépéssel közelebb kerültem, hogy végezzek az MA-val. *-* Remélem, nem sikerültek katasztrofálisan... igen, most jön az a periódus, hogy emiatt aggódom.

De nézzük, mit alkottam ősszel. :)

A három hónap során összesen 25 könyvet olvastam el, ami ahhoz képest, milyen káosz volt ez az időszak, óriási teljesítmény. Főleg, hogy tavasszal "csak" 21-et sikerült. Igazi sikerélménynek tekinthetjük!
Szeptember: 7
Október: 7
November: 11

Az őszi listán megadott 10 könyvből hatot 6-ot sikerült elolvasni, amivel azért viszonylag elégedett vagyok.
(képre kattintva elérhetők a róluk írt bejegyzések is)

http://lovingawildbook.blogspot.hu/2015/11/jennifer-niven-veled-minden-hely-ragyogo.html   http://lovingawildbook.blogspot.hu/2015/11/jennifer-e-smith-milyen-lesz-bucsu-utan.html   http://lovingawildbook.blogspot.hu/2015/10/robin-lafevers-halando-sziv.html

    http://lovingawildbook.blogspot.hu/2015/12/maggie-stiefvater-blue-lily-lily-blue.html   http://lovingawildbook.blogspot.hu/2015/11/mary-e-pearson-az-arulas-csokja.html   http://lovingawildbook.blogspot.hu/2015/10/jandy-nelson-neked-adom-napot.html


 És most következzenek a téli tervek - remélem, ezúttal sikerül mindegyik kiválasztott szépséget elolvasnom.

 

 
 

A kínos pillanat, amikor csak sorozatokat terveztél be télre... 4 új sorozatot kezdenék és 6-tal haladnék tovább (ebből 5 második rész). Ez azért is különösen vicces, mert jövő évi egyik fogadalmam a sorozataim számát érinti... de persze, totál logikus lépés, hogy négy első részt olvasok egyből.
Viszont innen szép nyerni... ráadásul miért vonnám meg magamtól ilyen szuper könyvek olvasását. *-*

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése