2016. március 2., szerda

Friss Megjelenések (23) 2016. március

Úgy érzem, igen nyugalmas hónap áll előttünk megjelenésileg - nekem legalábbis nincs túl sok regény a TBR-om.
Viszont, ebben a hónapban jelenik meg a könyv, amire minden Árnyvadász rajongó vár! 

De nézzük, mik érkeznek még mellette!
Cím: Cassandra Clare: Lady Midnight
Megjelenés: 2016. március 8. 
Oldalszám: 720

Öt év telt el a Mennyei tüzek városa óta, és új helyszínen, az utolsó Végzet ereklyéi kötetben megismert szereplőkkel (Emma és Julian) folytatódik az árnyvadászok története.
A fülszövegből kiindulva két szálon fut majd a cselekmény - egyrészt Emma keresi, ki ölte meg a családját, másrészt a tündérek kérik az árnyvadászok segítségét, hogy rájöjjenek, kik ölik a fajtájukat.
Hadd legyek őszinte, kicsit sokkoló ez a 720 oldal, holott tudom, hogy Cassandra Clare könyveivel nagyon gyorsan lehet haladni, ha belefeledkezik az ember lánya/fia. Nem merek egyébként komoly elvárásokat támasztani a könyvvel szemben, mivel a Mennyei tüzek városában is kissé csalódtam. Viszont nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, és remélem, minél előbb sorra kerül ez a szépség is.


Cím: Amy Zhang: This Is Where the World Ends
Megjelenés: 2016. március 22.
Oldalszám: 304

Bevallom, nem sokat tudok erről a könyvről, mert ismét kerültem a fülszöveg tüzetes átolvasását. Viszont elvileg két barát történetét mutatja be, és lgbt/lmbt. 
Úgy tudom, az írónő inkább szomorú komoly regényeket ír, így a címből kiindulva ez is abba a kategóriába fog esni.Sorozatfolytatások:
Ebben az esetben sorozatzárók


 1 megjegyzés: