2016. július 22., péntek

Hétvégi Olvasónapló (72) Az Égett-hegyi köztársaság nélküled

Vissza az aktuális olvasmányokból generált posztcímekhez! 
Nem mostanában volt hétvégi olvasónapló, de ezen a héten mindenképp szerettem volna egyet.
Úgyhogy vágjunk is bele!






Ebben a hónapban nem sokat voltam itthon és ráadásul nagyon keveset is olvastam. Elég szomorú, mert júliusban általában bőven 10+ regényt befejezek, de most így jöttek ki a lapok.
Ami kissé szomorú, hogy ez a blogra is hatással volt, hiszen nincs miről írnom értékelést. Augusztusban remélhetőleg ismét rendszeresebben posztolok, nem lesznek hetes kimaradások.

Azért örülök ennek a kis pihenőnek, mert mostanában nem annyira éreztem örömet a blogposztok írásában. Viszont most már ismét motiváltnak érzem magam, és készen állok, hogy újra irkálhassak ide. :)

Mivel nem igazán olvastam ebben a hónapban, így inkább rátérnek az aktuális olvasmányaimra, ill. hogy miként állok velük:
Meg, hogy miket olvasok egyáltalán, mert azért nagyon fordult itt a világ az elmúlt hetekben.

  

Brian McClellan: Őszi köztársaság
Haladás: 72. oldal
Most már tényleg befejezem a könyvet, minden más olvasmányomat el is pakoltam, hogy csak vele foglalkozzam.

Scott Hawkins: Az Égett-hegyi könyvtár
Haladás: 84. oldal
Wow, ez a regény nem semmi! Annyira más mint amire számítottam. Mindenki pszichopata kb., ami csak még érdekesebbé teszi az egészet. Remélhetőleg jövő héten elolvasom!

Beth Revis: A World Without You
Haladás: 20. oldal
Szegénykét épphogy elkezdtem, de teljesen beszippantott! Egyszerűen imádom az írónőt és a stílusát. Teljesen magával ragadó.


Tervek

Most nem igazán akarok tervezni, pláne, mert megvan a Nagy nyári read-a-thonos listám már. Valószínűleg, hogy azokat, ill. a mostani könyveimet fogom olvasni.
Majd augusztustól visszatérek a TBR-k gyártásához.





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése