2014. szeptember 5., péntek

Hétvégi Olvasónapló (12) - Egyszer voltunk

Nem is tudom, hol kezdjem. Nemsokára kezdődik az utolsó órám, és mehetek haza hétvégére. 
És tudom, hogy a hétfői prezentáció és többi tanulandó a legfontosabb, de azok után, hogy kedd óta 1 fejezet/nap módon olvastam, szükségem van egy kis könyves kikapcsolódásra.
Nagyon is.




Hétfőn sikerült befejeznem Rachel Vincent: My Soul to Steal könyvét, ami finoman szólva is csalódás volt. Olyan Lauren Kate - Fallen sorozat szintet ütött meg néha. Brrr.

Kedden Ropi naplójával szórakoztam - a Hard Luckot (8. rész) olvastam ki, mielőtt órára mentem volna. Olyan jól esett - könnyed, nevetős, üdítő élmény volt. :)

A Fő Listámon két könyv szerepel - az aktuális olvasmányaim:



James Dashner: The Eye of Minds. Nagyon izgalmas sci-fi regény, és szombaton még eljutottam 31%-ig benne. Imádom, és fogalmam sincs, hogy mi folyik itt. Bár bevallom, van egy gyanúm, de nem akarom, hogy így legyen. 

Kat Zhang: Once We Were. Oh, hát oh. Eddig 10%-ig jutottam el. Pont ez a regény esett bele az 1 fejezet/nap időszakba, és ez igencsak lelassítja az olvasását. De majd hazaúton! Lesz időm vonatozás közben ezt olvasgatni. Eddig érdekes, bár nem érzem még azt az extázis érzést, mint korábban... oké, mikor éberebb voltam, éreztem, úgyhogy ez totálisan a fáradtságra fogható... lehet MM könyveket kéne olvasnom, és nem érezném úgy a kínzást sem?

Na jó! Pótlistára két könyvet raktam, amik nem várhatnak tovább:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése