2013. szeptember 19., csütörtök

Könyvtárban jártam (2)

Tény1: Ez a számláló már most rossz, tekintve, hogy a két bejegyzés közt eltelt időben minimum négyszer voltam könyvtárban. De nem hiszem, hogy a szakirodalom bárkit is érdekelne. :)

Ezúttal 2+1 könyvet hoztam... olyan kár, hogy 10 a korlát... biztos nem ennyi lenne csak. Amúgy nem, a múltkori háromból egy betűt sem olvastam még. *sálálá*

Kezdjük felülről. Nalini. Legnagyobb örömömre le vagyok betegedve, ennek örömére pedig olyan könyvet akartam olvasni, amin nem kell gondolkodnom - így kezdtem el hétfőn az Angyalvért. Ma már a második rész közepén járok, és a harmadik rész van még nálam, úgyhogy biztos, ami biztos alapon kihoztam a negyediket is, az Angyalkardot. 
First World-Moly Problem: Annyi jó könyvvel vagyok most körülvéve. :))

Igen, ismét hoztam ki KMK-s könyvet, és nem, nem vadászom le mindegyiket a könyvtárban... legfeljebb, ami érdekel valamilyen szinten. Eredetileg azért hoztam ki, mert slash könyv, és meg kell becsülni, ha az ember lánya talál ilyet. Viszont a fülszöveg... majd meglátjuk.
(De az Ethan nevet kedvelem)
 
A legalsó könyv az egyik előadásomhoz kellett; nem találtam sehol, de sehol olyan könyvet, ami nem szupervaskos, és ezzel foglalkozik. Aztán megláttam ezt. Igazából azért raktam be, hogy megköszönjem a GABO kiadónak, hogy kiadta ezt a szépséget. Egyébként felettébb jól strukturáltnak tűnik, remélem a tartalom is hasonlóan kiemelkedő lesz. 

Nem fogok mostanában új olvasnivalót kihozni a könyvtárból... meg tudom állni. I'm a hero. 
Talán.
Van rá egy halvány esély.
Ugyan, kit ámítok?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése