2014. július 2., szerda

Friss Megjelenések (13) - 2014. július 1 - 31.

Új hónap, új könyvek.
Egy még végtelenebb várólista.
De könyvek.
Új könyvek.






2014. július 1.



 

Anthony Ryan: Tower Lord. Absztrakt nagyon szerette A vér énekét. Absztrakt alig várta az új rész megjelenését. Kár, hogy magyarul vagyok csak hajlandó olvasni ezt a sorozatot. De tudom, hogy ezt a könyv létezik, úgyhogy már fixen lesz valamikor magyarul is (Fumaxot ismerve). 

Maggie Stiefvater: Sinner. A tökéletesen induló románcom a Mercy Falls farkasaival a sorozat végére elég keserédessé vált. Két karakter maradt, akik sorsa érdekelt. Cole és Isabel. És igen, most 300+ oldalon keresztül olvashatok róluk. Lehet őt is fel kellett volna raknom a júliusi várólistára?

Jodi Lynn Anderson: The Vanishing Season. Róla már írtam a Leltár rovatban is. A történet thriller-jellegű; sorra tűnnek el a fiatalok, és a főszereplőnk, akit a lelke egy házhoz köti, végigfigyeli ezeket. Nagyon tetszetős, sötét hangulatú regénynek tűnik.

Bár nem annyira, mint Katherine Howe: Conversion kötete. Másik júliusi olvasmányomban egy bentlakásos iskolába kalauzol minket az írónő, ahol az egyik óra közepén Clara rosszul lesz. A lány titokzatos betegsége futótűzként kezd terjedni az iskolában, és hamarosan kitör a pánik. Azonban a kérdés megmarad - vajon tényleg betegség? Esetleg a lányok csak tettetik magukat? 

Mary Crockett - Madelyn Rosenberg: Dream Boy. Hónapok óta vágyom rá. Főszereplőnk hónapok óta álmodik egy gyönyörű fiúról, aki egy nap megjelenik.


2014. július 8. 





 Katrina Leno: Half Life of Molly Pierce. Nagyon régóta halogatom ezt a regényt. Realista könyv; a főszereplő egész életében úgy érezte, hogy egy-egy részére nem emlékszik. 

Kelsey Sutton: Where Silence Gathers. A Some Quiet Place folytatása. Az első rész olyan főhőst mutat be, aki képtelen érzéseket érezni. Még nem olvastam, és elég nagy rizikófaktora van, de reménykedem, hogy tetszeni fog. 

Erika Johansen: Queen of Tearling. Várólistára rovatomban szerepelt a szépség. 

Mary E. Pearson: The Kiss of Deception. Az írónő idehaza is megjelent regényét egyszerűen imádtam. Bár a TKoD fantasy, a frissen támadt szenvedélyem a műfaj iránt, ill. a szépséges borító meggyőző volt.

Lisa M. Stasse: The Defiant. A kezdetektől akarom ezt a disztópiás sorozatot, és most elég kínosan érzem magam, amiért már véget ér a sorozat, de még a közelében sem járok annak, hogy elkezdjem. 2012-es könyveim olvasása egy évezredre van innen.


2014. július 15.



Emily Lloyd-Jones: Illusive. Szupererők és bűnözés ifjúsági módban.


2014. július 22.



 Újabb két általam még el sem kezdett sorozat ér véget. Olyan rossz látni, hogy még addig se jutottam velük, hogy egyáltalán az első részt elolvassam. Pedig mind Susan Dennard, mind Lex Thomas sorozata nagyon várós volt. 
A Dissonance viszont újdonság lesz. Ebben a világban, minden egyes döntés során újabb és újabb dimenziók jönnek létre (minden egyes másik lehetőség számára), a főszereplőnk pedig képes ezek közt járni. Disztópia, sci-fi és meglátjuk, mennyi romantika. 

2014. július 29.



Richelle Mead: Silver Shadows. A Bloodlines (Vérvonalak) sorozat utolsóelőtti része. Ez a borító még mindig olyan, mintha paint-ben csinálták volna... de a belcsín számít! :)

P. C. Cast + Kristin Cast: Kalona's Fall. Úgy tűnik Dragon, Lenobia és Nepheret háttértörténete után kedvenc madarunk, Kalona kerül terítékre. Szegény már előre fogja a fejét... Na jó, nagyon kíváncsi vagyok a novellára, és jó lenne már folytatni is az Éjszaka Házát.

2 megjegyzés:

  1. A Silver Shadows borító tényleg nem szép, bár a színvilága tetszik. :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, ez az ezüstös dolog nekem is tetszik, de hogy vannak rajta Sidney-ék? :/

    VálaszTörlés