2014. július 11., péntek

Hétvégi olvasónapló (9) - Megszállottan vonzódom ehhez a földönkívülihez

Hirdetmény: MEGNYERTEM A VERSENYT!

És most következzék a hétvégi olvasónapló, ahol bizony a földönkívüliek megszerezték az uralmat a Föld, és a szívem felett. 





Jujj, most olyan furcsa egyébként minden. Egy darab aktuális olvasmányom van, így nagyjából szabadon találhatom ki, mit is akarok olvasni jövő héten. Mivel nem leszek gép közelben várhatóan (ezért is igyekszek up-to-date lenni az értékelésekkel), így többet fogok olvasni.
Gondolom.

Úgyhogy nézzük kik a mostani 1+5-ös jelöltjeim. 

A főlistán egyetlen könyv szerepel, őt olvasom épp. 


Egy év kihagyás után ismét új Lux univerzumba tartozó kötetet olvasok. Jelenleg 24%-nál tartok, és egész kellemes kötetecske. Kicsit negatívum, hogy a negatív érzelmeket nem teljes mértékben adja át J.L.A., mint a Lux sorozatban, amit nagyon sajnálok. Ezen kívül a karaktereket imádom ismét, és nagyon jóféle románc lesz ez. 

A pótlistán most öt könyv szerepel - legyen nagy a választék. :)




 Még mindig nem olvastam az Origint, és mivel kevesebb mint egy hónap az utolsó rész megjelenéséig - nos, nem halogathatom tovább. Ezenkívül már újraolvastam az előző részeket, így már tényleg csak ő maradt hátra.

Szeretném folytatni Soman Chainani sorozatát is, mert Dearies, ez az egyik legjobb mese, amibe belefutottam mostanában. Imádtam az első részt, és vártam a megfelelő alkalmat a folytatásra. A mostani vagdalkozós időszak pedig tökéletes arra, hogy megvigasztaljon. 

Sorozatmaraton júliusi része az FTT 4. része, úgyhogy gondoltam, minél előbb jobb lesz letudni. Amúgy a 2014-es várólistám szerint (a nagy, amit 0 szinten követek) a 6. részig kellene eljutnom idén. Nekem ez az 1 rész/hónap tökéletesen bejön viszont.

The 5th Wave Nancykével való közös olvasmányunk még az előző hónapra, viszont mindkettőnk számára most érett meg az idő, hogy megismerkedjünk ezzel a csodálatossal. 

És végül a Partials. Dan Wells-elvonásom van, úgyhogy szükségem van rá. Az sem utolsó szempont, hogy hamarosan (Mondocon-ra - ami július 19-én lesz) megjelenik a sorozat zárórésze a Ruins - Romok. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése