2014. július 4., péntek

Hétvégi olvasónapló (8) - Álomjárók, Másként élők és a Sötétben Csókolózók hete

Végre változik kicsit a hétvégi olvasónapló tartalma - egy kis izgalom az eddig oly sivár rovat életébe!
Na jó, nem kellenek a drámai túlzások. Mindenesetre Nadine-nel való versenyünk a végéhez közeledik, hiszen nekem 3, neki 4 olvasmánya maradt.



Ezen a héten a főlistáról fejeztem be két regényt, így 2/3-át teljesítettem a kitűzött céloknak. Sajnos blogposztokban ez még nem mutatkozik, de hétvégén érkezik végre értékelés is, nem csak a Marie cicás posztok. 
A két befejezett könyvem Ava Dellaira: Love Letters to the Dead és J. R. Johansson: Paranoia. Friss megjelenéses hétben volt részem. 

Az eheti fő listát a maradék 3 könyvem foglalja el - most már mindenképp le akarom tudni a dolgot, és győzelmet aratni! (Valaki kissé elvan...)


 Thomas Taylor: Haunters. Eljutottam 10%-ig, és egész kellemes olvasmány - kissé hirtelen történnek az események, de várom, mi lesz a végkifejlete.

Daryl Gregory: Stony Mayhall második élete. Ma voltam Kaposváron, és a buszozás során sikerült újabb 100+ oldalt letudnom, így a Goodreads szerint 43%-nál járok. IMÁDOM ezt a regényt. Egyszerűen fantasztikus, az idei évem egyik legjobb vására volt, az egyszer biztos. És, akik olvasták, remélem egy mosolyt megért a cím. ;)

Cat Clarke: A Kiss in the Dark. Lásd az elmúlt hetek hétvégi olvasónaplóját...

A bónuszlistára ezúttal egy könyvet tennék fel, bár erősen kétlem, hogy sorra kerül a drágaság. 


Rachel Vincent: My Soul to Keep. Ő lesz a másik sorozat a FTT mellett, amit végig szeretnék turnéztatni, és bizony ő is már március óta vár arra, hogy sorra kerüljön. Hogy is mondhatnék nemet? :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése