2014. szeptember 19., péntek

Hétvégi Olvasónapló (14) - Ellopott Trónunk Hatalmának Visszhangja

Kicsit... kicsit túlzásba estem? 
Nagyon jól felhalmoztam a jelenlegi olvasmányaimat, míg az olvasott könyveim számát még véletlenül sem sikerült megfelelőképpen növelnem. Ráadásul még egy félbehagyott könyvem is van.
De nézzük, mi is a harci helyzet!


Szóval - alapból sikerült még pénteken elkezdenem még két könyvet - az egyik a Die Kleine Hexe - amit nem jelölök itt, mert azzal a céllal álltam neki, hogy a német szövegértésemet fejlesszem. Mostanában igencsak benne vagyok a németezésben. :)

A másik pedig Rachel Joyce: Ellopott pillanat könyve, amit tervezgettem is a múlt heti posztban. Azt egyébként még most is olvasom, mert holnap blogturnézom vele. Úgyhogy a milyenségére holnap bővebben kitérek.

A pótlistáról elkezdtem Bree DeSpain könyvét is, de annyira nem ment, hogy félbehagytam azt is, és a sorozatot is. Nem való nekem ez. Úgyhogy helyette egy másik könyvtári könyvemnek álltam neki, Pittacus Lore: A hatok hatalmának.

Az utolsó elkezdett könyvem egy friss megjelenés, Kat Zhang: Echoes of Us, amiből jelenleg 20%-nál tartok. De már most annyi minden történt, hogy rettegek, mi lesz a maradék 80%-ban. Bár úgy érzem, van egy apróbb logikai hibácska benne.

De szerencsére nem csak elkezdtem könyvet, hanem be is fejeztem! Kissé le vagyok betegedve, így hétfőn nem is mentem be a délelőtti órámra - ami remek lehetőséget biztosított arra, hogy J. R. Ward: Feloldozott szerető könyvét egyben letudjam. És, hogy enyhén csalódjak is benne...

Ezenkívül ideiglenesen félbehagytam James Dashner: The Eye of Minds könyvét - de csak, mert szülinapomra megkapom rendes könyvformátumban, s akkor inkább nem hangoskönyvben hallgatom. 

Úgyhogy most 4+1 könyvet olvasok:

 

Ezen kívül két könyvet tervezek még olvasni. Ebből az egyik keddre kell - akkor lesz vele a turnécskám, a másik pedig a 2-es számú sorozatmaratonos regényem.
Nagyon örülnék, ha az If I Die jobb lenne, mint az előző rész...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése