2014. szeptember 26., péntek

Hétvégi Olvasónapló (15) Süllyedni fog, süllyed, elsüllyedt

*nagyon kínos nevetés*

Miért gondolom azt, ha kijelentek olyat, hogy túl sok könyvet olvasok - és ennél több nem szabad, hogy legyen -, a sors direktbe is eléri, hogy még tovább nőjön az aktuális olvasmányaim listája.

Jöjjön a miként veszítsük el magunkat az egyre felhalmozódó olvasmányaink világában rovatunk!



Annyi enyhítő körülményem van, hogy azért olvastam 1+1 könyvet a héten, illetve haladtam egy másikkal. Úgyhogy naa!

Szóval, még pénteken, miután posztoltam a múlt heti sirámaimat, találtam egy nagyon jó kis képregényt, amiből még film is van. Ez a Blue Is the Warmest Color nevezetű gyönyörűség. Totálisan beleéltem magam, az érzelmek tisztán átjöttek - csodálatos volt egyszerűen! Csak ajánlani tudom, ha érdekel titeket egy megható glbt kortárs képregény. 

A másik könyvet szintén aznap befejeztem - ez volt Rachel Joyce: Ellopott pillanat könyve. Ne tudjátok meg, mennyire kiakadtam ezen sokszorosan! Kellett jó pár óra, mire lenyugodtam - tudjátok, ilyenre mondják azt a kifejezést, hogy érzelmileg megterhelő. Na, az volt nekem is.

Ezen kívül Sarah J. Maas: Üvegtrón könyvével haladtam - most már 40% környékén járok vele, és tetszik. Csak tudjátok... a shipem. Mint mindig, nem a megfelelő. Ráadásul a retelling jelleg miatt biztos vagyok abban, hogy a nem-shippel lesz a végén. Igen, prioritások olvasás közben. :)

Nemrég értem haza, ami azt jelenti, hogy ismételten lehetőségem volt a  vonatút egy részét olvasással tölteni. Így végre jobban megismerkedhettem Robin LaFevers: Sötét diadal könyvével is. Én non-stop azon félek, hogy valami szörnyűség fog történni a főszereplővel. És NE! Ne történjen!

Úgyhogy nézzük ezt a fő listát - mire jutok vele!

 

Ezek közül a Sötét diadalt mindenképpen elolvasom hétvégén, mert hétfőn turnézunk egyet! És olyan izgalmas extrám lesz - a (tündér)mesék hatása a könyv megírásában.
Ezen kívül nem hiszem, hogy mással haladnék igazán, mert a pótlistán szereplő két könyv lesz a prioritás:


Igen, nagyon friss könyvekben gazdag hetem lesz most *dőzsölés*, de utána már tényleg leviszem a "jelenleg olvasom" könyvek listáját, mert nem szeretem, mikor halmozom a könyveket.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése