2016. május 13., péntek

Hétvégi Olvasónapló (68) Anthony Ryan maraton!

Helló Dearies!
Ez a hét igen furcsa volt, ám ennek ellenére tudtam egy kicsit olvasni - két könyvet be is fejeztem. Úgy tűnik, visszaállok erre a trendre.
Bár a jövő hét kizárt, hogy sikerülne ezt a mennyiséget hoznom, de hátha. 




Múlt héten ígértem, hogy igyekszem pótolni az elmaradásaimat a blogot tekintve - ez kissé nehezen indult - olyannyira, hogy a vasárnapi értékelés szerdán került ki. :) Viszont 3 bejegyzést is megírtam (A nyertes átka, Az Igazi és Láng).
Viszont most gondolkodom egy kis pihenőidőn - majd a nyáron, amikor sem itt, sem molyon nem értékelnék egyetlen könyvet sem, csak olvasgatnám őket. Persze utána lehet írnék 1-2-ről - ismerem magam, úgysem tudnám megállni. Vagy majd akkorra időzítem az újraolvasásaimat és azokat a könyveket, amikről amúgy sem írnék. :)
De ez még a jövő zenéje, beszéljünk a mostról és az aktuális olvasmányokról!

A héten olvastam


Jennifer E. Smith: This Is What Happy Looks Like
A könyvet már múlt hét pénteken befejeztem. Remek kikapcsolódást nyújtott, a szereplők szerethetők voltak, és nem volt semmi hiszti és műdráma. Gondolkodom, hogy újraolvasom az írónő egy másik könyvét is a nyáron, mert úgy szeretem a szereplőit. (Ha minden igaz, hozzá írom a következő értékelésemet - a The Raven King még forr...)

Amy Kathleen Ryan: Láng
Őt tegnapelőtt fejeztem be. Tökéletes zárókötet volt, egyszerűen imádtam! Az értékelésem pedig már fent is van a blogon.

Haladtam vele


Anthony Ryan: A várúr
Jelenlegi oldalszám: 273
Tegnap óta hivatalos útitársam. Gyakorlatilag bármerre megyek, ez a kis féltégla van a kezemben. Imádom a könyvet még mindig, csak messze még a vége. Viszont 10 oldal és a 40%-ánál leszek, ami már igazi haladásnak tekinthető.

További aktuális olvasmányok
(Amikkel nem haladtam egy betűt sem)



Tervek

Jövő héten sok dolgom lesz, úgyhogy nem lesz annyi időm olvasni (elvileg). A fő célom mindenképp, hogy befejezzem A várurat, illetve haladjak A tűzkirálynővel.
Lehet azonban, hogy elcsábulok egy friss blogturnés könyvre... egy általam nagyon várt folytatásra. ;)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése