2014. december 12., péntek

Hétvégi Olvasónapló (22): Az Örökké tartó Igazi Szerelem (Fluffiest Fluff)

Ó egek, ennél csöpögősebb címet nem is kreálhattam volna... 

Viszont végre teljesen új könyveket mutathatok be ebben a rovatban! 




Az elmúlt héten három könyvet fejeztem be:
Tavi Kata: Ballépések, Kody Kepling: DUFF - A pótkerék és 
Na most figyeljetek.

Nalini Singh: Archangel's Shadows

IGEN. VÉGRE. BEFEJEZTEM! Akkora csalódás volt annak ellenére, hogy a kedvenc párosomról szólt, hogy megváltás, hogy nem kell tovább pazarolnunk egymás idejét.

Úgyhogy most két új könyvet olvasok:


Alyson Noel: Everlasting - Örökké tartson könyvét két okból olvasom. 1. Túl akarok lenni végre ezen a sorozaton. 2. 2011-es megjelenés eredetileg, úgyhogy egy lépéssel közelebb vagyok a kihívásom teljesítéséhez! Amúgy borzalmasan indul ez a rész, és szenvedek... kell egy jó könyv mellé.

Stephanie Perkins (szerk.): My True Love Gave To Me. Ahogy terveztem is, 12 nap - 12 novella ebből az aranyosból, hogy a megfelelő ünnepi hangulatot garantálja számomra. :) Az első novella Rainbow Rowelltől volt, és annyira imádtam - többet akarok olvasni Noelékról!


Pótlista:


Robert Paul Weston: Szörnyen titkos részleg. Holnapután turnézom ezzel a cukival, úgyhogy lehet már ma este nekiállok. De amúgy annyira aranyos a polcomon, mert foszforeszkáló! IMÁDOM!

8 milliárdszorra is bekerült Benyák Zoli - Csavargók dala könyve, de most már nekiállok mindenképp, mert így is túl sokáig várattam magam. *-*

És jövő hét szombaton kezdődik egy maraton, amire jövő héten hozok listát is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése