2014. december 25., csütörtök

#CramAThon, itt jövök!

Éljenek a read-a-thonok!
Legalább is 14 perccel a CramAThon kezdete után ezt mondom. 
Kíváncsi leszek, 24-én milyen véleményen leszek.





Az első felfedezésemet ugyanis 0:14 perckor tettem, miszerint már 8 napja egy novelláskötetet olvasok - minek olvasnék egy totál másik novellát a novellás kihívásra?
Úgyhogy My True Love Gave to Me valamelyik novellája tökéletesen megteszi. Ugyanakkor fogalmam sincs, melyik könyvvel kezdjek... MELYIK KÖNYVVEL KEZDJEK?

2014.12.20. 20.18

Ó, ma nagyon pro voltam, ugyanis 3 kihívást is teljesítettem!
1. Elolvastam Jeff Kinney: Long Haul könyvét, ami az olvass egy illusztrált könyvet kihívást teljesítette (4/5 - ennyi szerencsétlenség nem történhet senkivel, mint velük).
2. Most fejeztem be Vivien Holloway: Mesterkulcs novelláját. Igen, végül emellett döntöttem, főként, hogy kicsit javítsak a saját könyvek olvasottságán (3.5/5 - csalódtam. Bármilyen jó is a főszereplő, vérzik pár sebből jelenleg a dolog).
3. Így teljesítettem az olvass el 2 könyvet 24 óra alatt kihívást.

És most ismét ott tartok, hogy MIT OLVASSAK? Valószínűleg Holly Black könyvébe kezdek - az az utolsó fix kategóriás regényem. Félek, mi lesz ezután.

2014.12.22. 1.03

Tegnapelőtt este még elkezdtem Holly Black: Doll Bones könyvét, amit nagyon-nagyon nem jó ötlet éjszaka olvasni. 40 oldalt sikerült elolvasnom még ott helyben.
Tegnap (nekem még ma mondjuk) semmit nem olvastam a napi karácsonyi novellán kívül, ugyanis be kellett fejeznem nagyon sürgősen a második beadandómat is. De ne aggódom, holnap aktívan pótlok. És ez a könyv jó lesz illusztrált + keménykötéses kihívásra.

2014.12.22. 21.33

Ma a végletekig kihasználtam a szabadnap örömét. Megírtam két bejegyzést, de ami releváns a
Cram-A-Thon szempontjából, ma három reading spree segítségével befejeztem Holly Black: Doll Bones könyvét. Nagyon édes, imádnivaló könyvecske volt. De még lesz róla szó a későbbiekben.
Új könyvként egy olyan 2011-es megjelenést választottam, amiről nem tervezem bejegyzést írni. Emlékszem, Badacsonyba hajóztunk, és a Főtérszerűségen kint állt egy fiú, aki 200Ft/db áron árulta idegennyelvű könyveit. Nos, az ott beszerzett darabot választottam következő olvasmánynak: Harry Keeble - Kris Hollington: Little Victim.

 2014.12.23. 23.41

Tegnap este félbehagytam a Little Victim-et, mert argh... az író kissé piedesztálra állította magát, és olyanokat írt, hogy felbosszantott. El is rejtettem ezt a könyvet a többi könyvem mögé, mert látni sem akarom.
Úgy döntöttem, hogy a CramAThon-ra nem kezdek el több új könyvet, inkább csak befejezem az elkezdett olvasmányaimat, és utána legfeljebb újraolvasok az új évig.
Ezért is ma ismét belevetettem magam Benyák Zoltán: Csavargók dala könyvébe, s most a 203. oldalon tartok (71% a Goodreads szerint). Nem túl ünnepi, sőt inkább olyan, mintha a Mennyből zuhannál a földre anélkül, hogy bármi is megállítaná az esést. Mivel még nem vagyok álmos, ezért még olvasok belőle (jó lenne befejezni ma, de lehet csak holnap sikerül).

2014.12.24. 1.10

Befejeztem Benyák Zoltán: Csavargók dala könyvét. Vigasztalhatatlan vagyok.

2014.12.24. 16.11

Azt hiszem, ma egy betűt sem fogok olvasni. Most épp a karácsonyi bejegyzést írom, és előtte karácsonyfát díszítettünk. Utána pedig játszani fogok (NFS drágámmal)... ebből tényleg nem lesz olvasás. Hopika...

2014.12.24. 22.59

Sikerült valamicskét olvasnom - eljutottam Alyson Noel: Everlasting - Tartson örökké! (kérlek, ne) könyvében a 114. oldalra (35%). Szerintem hamarosan folytatom, de nem hiszem, hogy befejezem, úgyhogy itt az összegzés ideje.

A Cram-A-Thon 5 napja alatt elolvastam:
- Jeff Kinney: The Long Haul
- Vivian Holloway: Mesterkulcs
- Holly Black: Doll Bones

Befejeztem: Benyák Zoltán: Csavargók dala és Stephanie Perkins (szerk.): My True Love Gave to Me

Folytattam: Alyson Noel: Everlasting - Örökké tartson!

Mindent összevetve igen sikeresnek tartom a CramAThon-t, és jó kis szórakozás volt... lehet év közben kellene csinálni, akkor még jobban sikerült volna - mert most már csak inkább befejezem az utolsó idei olvasmányaimat, és kész. :) 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése