2014. április 16., szerda

Várólistára (8): Caela Carter: My Best Friend, Maybe

Helló Dearies! 

Valljátok be, ezt a könyvet borító alapján nem igazán tudnátok elképzelni a kezemben. 
Ne aggódjatok, én sem. Borító alapján. 

Igazából nem is tudom, miért olvastam el a fülszövegét... talán a legjobb barát szó miatt? Talán az ezt követő talán miatt? Mindenesetre örülök, hogy így tettem, mert bár a 407. várólistás darabom lett, ezzel tovább végtelenítve a listát, mégis talán egy különlegességet találtam.

Megjelenés: 2014. június 3.

Colette magányos és unatkozik, mióta legjobb barátja, Sadie, a középsuli előtti nyáron dobta őt. A lány megpróbál mindenkinek megfelelni: szüleinek, öccsének, a temploma ifjúsági csoportjának, még a pasijának, Marknak is. De Colette nem tud nyugodni. Hiányzik neki Sadie.

Mikor Sadie elárulja Colettenek, hogy szüksége van arra, hogy régi barátja csatlakozzon a görögországi családi nyaralásához, amely Colettet megdöbbenti, hogy a régi varázsszót hallja: szükség. És beleegyezik.

Colette megpróbál lazítani és élvezni a görög világot, de nem egyszerű olyan személlyel nyaralni menni, aki mindennél jobban bántott. Mikor kiderül, mi áll az utazás hátterében, Collete rájön, hogy ez nem csak egy egyszerű nyaralás. Sadie ugyanis egy hatalmas titkot tartott Colette előtt évekig. 
Ez a nyár tele van meglepetésekkel, de talán pont erre van szüksége a lánynak.

Egyébként érdekes - én nem mennék el velük nyaralni, de kíváncsi leszek, miként is gondolta Colette végig a meghívást. Illetve ez a nagy titok. 
Goodreadsen a könyvet a GLBT alá sorolják (neeem, ez nem befolyásolt... ugyan), úgyhogy gyanítom, hogy ez lesz az. 
Amúgy gond, hogy drukkolok egy hatalmas happy endnek? Nem szeretem, ha barátságok véget érnek, még ha csak a fiktív világban is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése