2014. április 18., péntek

Hétvégi olvasónapló (3) Tavaszi szünet!

Végre tavaszi szünetet tartanak az egyetemen! Jó, mondjuk ez a húsvét időzítése miatt van így, de annyira örülök, hogy egy egész hét szabadságot kapok, amikor olvashatok ugyanúgy tanulhatok, mint eddig, mert két hét van hátra a szorgalmi időszakból.
Viszont ez azt is jelenti, hogy nagyobb terveket is szövögethetek erre a hétre. Ó, és van ötletem bőven!



 

 Kicsit kiábrándító lehet, hogy pl. az Iron Daughter már harmadik hete színesíti ezt a listát, de ezen a héten csak Jeaniene Frost könyvét vittem magammal Pécsre - főleg, hogy kevés helyet foglal. 
Szóval az 1-5. könyv már pár hete a listámon van, és a célom, hogy minél előbb befejezzem őket. Az Iron Daughternek 04.26, az Angyali szövetségnek 04.27 a határideje, így ők prioritást élveznek. 
Amúgy annyira kínos, hogy a Hex Hall-t február 22-e óta olvasom... szegényem nagyon háttérbe szorult - pedig higgyétek el, nagyon életvidám egy könyvecske (és szidni is fogom magam, hogy miért nem fejeztem be előbb). 

Jeaniene Frost: Halfway to the Grave könyve újraolvasás - eredetileg magyarul olvastam, kölcsönkapott könyvként, de azóta megvettem angolul, így most megérett az idő. Pontosabban...
Nos, ha oldalt megnézitek az "értékelés várható" kis könyvlistát, láthatjátok, hogy sikerült lemaradnom ismét - így amíg nem pótlom ezeket, addig újraolvasok egy laza tempóban. Egyébként erre az egyetem miatt is szükség volt, mert így nem érzem szükségét, hogy minél előbb írjak róla. 
Lois Lowry: Az emlékek őre. Őrá három indokom is van. 
1.) újraolvasás lesz, így engedélyezett.
2.) könyvtári könyv - aka bementem szakirodalommal, és velük együtt ő is jött velem. 
3.) nemrég láttam a film trailerét, és rá kellett döbbennem, hogy semmire nem emlékszem ebből a regényből. Úgyhogy sürgősen illenék újraolvasnom. 

Nos, nekem elsősorban ők lennének a terveim a tavaszi szünetre, de ismerve magam biztosan bejön valami más is - A vér éneke talán. Vagy Nancyvel való What's Left of Me (újra)olvasásom.

Update: Őt is beleveszem a jövő heti olvasmányokba, az előbb említett közös olvasás végett. Juppi. :) 


1 megjegyzés: