2015. április 17., péntek

Hétvégi Olvasónapló (36) A lehetetlen, vérrel megírt, néma győzelem

Az a kínos pillanat, amikor meglátod, hogy áprilisban még nem is volt hétvégi olvasónapló. 
Előfordul az ilyen!

Az elmúlt két hétben három könyvet fejeztem be, amit elég jó aránynak tartok. 
Meg tekintve, hogy már több mint egy hete beteg vagyok, és nehezen veszem rá magam, hogy bármit is csináljak. De nem vonulok azért passzivitásba, főleg, mert jövő hétre meg kell gyógyulnom. Mégiscsak könyvfesztiválra megyek! :)




Ezen a héten egy betűt sem olvastam (12-én befejeztem a Range of Ghosts, azóta semmi...), úgyhogy inkább nézzük a terveket. Igyekszem nem nagy terveket szövögetni, mert elég sok egyetemi dolgom is van.


Fő lista:

 


Még három turném lesz a héten/jövő héten, ezért az 1-2. helyen lévő könyv elolvasása bizonyos. Leon Leyson könyvével nagyon gyorsan lehet haladni, de valamiért kerülni akarom az elkerülhetetlent, és többek közt ezért sem olvastam belőle semmit a héten. De ma nekiállok folytatni.
Növelhetem a befejezett sorozataim számát is Wendy Higgins: Angyali győzelem könyvével. Még elég frissen él bennem az előző rész, és bár nem ez a legnagyobb kedvencem, izgatott vagyok a befejezést illetőleg.
Elkezdtem Buglyó Gergő könyvét is, most tartok 80 oldal környékén (akkor mégis olvastam valamikor egy kicsit). Valamiért utálom magam, amiért van egy aspektus, ami miatt nem tudom teljesen beleélni magam a könyvbe. Az előző résszel is ugyanígy jártam.
A Vérrel írt ígéretek konkrétan itt van az éjjeli szekrényemet a szakirodalmak és tételek alatt. Úgy érzem, hogy mi egy star-crossed lovers kategória vagyunk, és már soha nem egyesülhetünk. Az a gond, hogy hiába szeretném én olvasni ezt a könyvet, tudom, hogy amint belemerülök, hosszú-hosszú órákra elvonna minden mástól. Ezt pedig most nem annyira engedhetem meg magamnak. Ez annyira firstworldproblem kategóriába esik, hogy fáj. :)


Pótlista :


Nagyjából egy hete jelent meg ez a szépség, és jövő héten a BTK keretein belül is megünnepeljük ezt az eseményt. Nagyon izgalmasan kezdődő regényke lesz ez.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése