2013. december 8., vasárnap

Várólistára (4) Marthe Jocelyn: What We Hide

Hatalmas szerelem első látásra. Éppen a "2014-es YA könyvek lehetséges GLBT szállal" polcot néztem, mikor kiszúrtam ezt a könyvet, aminek a borítója is gyönyörű, de a fülszöveg győzött meg igazán.

Várható megjelenés: 2014. április 8.

Jenny és bátyja, Tom Amerikából Angliába kerülnek: Tom az egyetemre, hogy elkerülje a behívást a vietnámi háborúba; Jenny pedig Illington Hallba. Ez Jenny esélye, hogy végre kitűnjön, így véletlenül direkt hazudik. Viszont Ill Hall kis világában mindenki titkol valamit. Jenny úgy tesz, mintha lenne barátja. Robbie és Luke, mintha nem lenne. Brenda senkinek nem mondja el, mi történt az iskolaorvossal. Nico el akarja rejteni édesanyja emlékét is. Percy titokban tartja híres édesapját. Oona mindenkinek hazudik. Penelope csak magának.

Egyértelmű, hogy már csak a glbt szál miatt is várom, viszont az, hogy levelek, forgatókönyvek formájában is narrálják az eseményeket csak növelik az érdeklődésemet. Emellett kissé emlékeztet David Levithan: The Realm of Possibility struktúrájára. Remélem, hasonlóan fantasztikus élmény lesz.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése