2014. augusztus 2., szombat

Friss Megjelenések (14) 2014. augusztus 1 - 31.

31 nap.
14 könyv.
Sorozatfüggőségem újabb remek példája ez a hónap, ugyanis ...







2014. augusztus  5.



 Jennifer L. Armentrout: Opposition. Lux sorozat utolsó része, Kat és Daemon fergeteges románcának zárókötete... Olyan elkeserítő, hogy alig vártam a megjelenést, és a negyedik rész okozta csalódás miatt most kedvem sincs egyelőre olvasni. Aztán lehet, hogy amikor a kezeim közé kaparintom, más lesz a helyzet.

Rin Chipeco: The Girl from the Well. Nagyon vágyom egy kis horrortörténetre, ez a történet pedig kiválóan visszaadja minden kis vágyamat.

Lori M. Lee: Gates of Thread and Stone. Őt már láthattátok a tegnapi leltárban. Az egyik leginkább várt friss megjelenés ebben a hónapban. Már réges-régen kinéztem magamnak, így be kell valljam, nem teljesen emlékszem a fülszövegre (és mivel most fogom olvasni, nem nézem meg, nehogy valami spoileres legyen benne). De történelmi, időutazós dolog. Nyamika.

2014. augusztus 12.



Tom Leveen: Random. Simon Pulse-s Contemporary, úgyhogy már sejthető is, hogy komoly témával foglalkozik. A főszereplő telefonja csörög, s aki hívja csak annyit kér, mondjam egy okot, miért ne ölje meg magát. És, ha így tesz, a főszereplő lelkén egy újabb ember élete fog száradni. Központi témaként nem csak az öngyilkosság, hanem az online zaklatás is megjelenik. 

2014. augusztus 14. 




Janet Edwards: Earth Flight és April Genevieve Tucholke: Between the Spark and the Burn sorozatfolytatások, de töredelmesen bevallom, az első részeik túlságosan régen vannak listán. Főleg J.E-nél. 

Brenna Yovanoff: Fiendish. Minden évben felrakok B.Y-től valamit a listára, aztán egy idő után leveszem. Ez idén végre megszakadni látszik, ugyanis a Fiendish nagyon tetszetős történet. A főszereplőnk tíz éven keresztül a padlásra volt zárva, szomorúfüzek gyökereivel leszorítva, elfeledetten. Aztán egyik nap megtalálják, s kiszabadítják; ő pedig úgy dönt, felkutatja, mi is történt vele, és miért. 

2014. augusztus 19. 




DAN KROKOS: FALSE FUTURE. TÖBB MINT EGY ÉVES VÁRAKOZÁS UTÁN VÉGRE ELÉRKEZIK EZ A PILLANAT IS. (bővebb információkat itt találhatsz)


2014. augusztus 26.


 


Holly Schindler: Feral. Egy felettébb jól hangzó pszichológiai thriller; amit már nagyon szeretnék olvasni.

James Dashner: The Rule of Thoughts. A The Eye of Minds folytatása. Sci-fi sorozat, és alig várom, hogy elkezdjem az első részt. Csak előtte még hátravan a The Maze Runner sorozat utolsó része és az előzmény kötete.

Pittacus Lore: The Revenge of Seven. Az I am Number Four kötet újabb része. Sajnos csak az első részhez volt szerencsém, úgyhogy még hosszú idő, mire ehhez a szépséghez eljutok. 

Michelle Gagnon: Don't Let Go. YA thriller, amelynek főszereplője hackelő képességeinek köszönhetően maradt eddig életben. Azonban egy napon egy elhagyott raktárban ébred egy asztalon, infúzióval a karjában és emlékek nélkül, hogy is került oda...

Jeaniene Frost: The Beautiful Ashes. Ezt a könyvet az írónő miatt rakta várólistára. YA Fantasy.

Victoria Schwab: Second Chances. V.S. ifjúsági sorozatának második része. Fantasy, középpontban az őrangyalokkal.

1 megjegyzés: