2014. október 4., szombat

Friss Megjelenések (16) - 2014. október 1 - 31.

Általában az október az utolsó hónap minden évben, mikor még tömérdek mennyiségű könyv van a listámon... Konkrétan úgy érzem, hogy, mikor eljutok a várólistám végére, ott az októberi megjelenések (amik egyébként sorozatfolytatások jó részt) lesznek. 
Idén azonban ez megváltozott, és egész vállalható mennyiségű friss megjelenésem lesz. 

Viszont nagyon izgalmas regények jelennek meg, azt el kell ismerni. Példának okáért Rick Riordan: Heroes of Olympus sorozat befejező része 7-én... Úgyhogy van miért izgatottnak lenni. 
Ismét.




2014. október 6-9.





Ebből a listából egyértelműen a The Blood of Olympus a legfontosabb megjelenés - hiszen ez lesz az utolsó Percy Jackson könyv. Mondhatni, véget ér egy éra.

Beth Revis: The Body Electric könyvét is nagyon várom, ugyanis ez mutatja, hogy mi történik a Földön, míg az Across the Universe-ben megismert Korosék az univerzumban küzdenek a túlélésért.

2014. október 14.




Végre véget ér P. C. Cast + Kristin Cast - Éjszaka Háza sorozata. Bár nem sikerül majd utolérni a sorozatot az utolsó kötet megjelenésére, de már most nosztalgikus hangulatban vagyok.

Cat Winters neve ismerős lehet nektek, hiszen mostanában elég sokat beszélek róla. Tőle jelent meg ugyanis a Fekete madarak árnyékában könyv, amiről hamarosan bővebben is írok. Az új regénynek már a borítója is misztikus, hát még ez a cím, hogy Gyógyír az álmokra. Számomra ez a legizgalmasabb megjelenés ezen a napon.

Végül pedig ismét egy ismertebb író - Neal Shusterman új regénye is megjelenik. A KMK VP-s csoportjában már pedzegették az első rész megjelenését. Nos, ez annak a sorozatnak az utolsó része. Az biztos, hogy nálam fix várólistás 2015-re bár idénre is az volt, csak hát...


2014. október 21.



Gyönyörű vagy gyönyörű ez a borító? Nagyon érdekel ez a regény, mert külföldön elég pozitív vélemények jelennek meg róla, ráadásul elég rémisztően hangzik. Aztán meglátjuk, hogy miért kell vigyáznunk a vadonnal.


2014. október 28.




Azt hiszem, ez lesz a legerősebb hét egész októberben. Nézzétek csak meg az írókat!
Alexandra Bracken - The Darkest Minds könyve jövő hónapban jelenik meg magyarul (ez annak a zárórésze).

Julie Kagawa-tól idehaza a Vastündérek sorozatot jelentette meg a KMK. Én pedig általában a vámpíros-disztópiás sorozatáról áradozom (Blood of Eden), úgyhogy nagyon izgatott vagyok, mit fog alkotni az írónő, mikor sárkányokról ír.

Nalini Singh: Archangel's Shadow könyve automatikusan olvasós listán van - már egy éve várok arra, hogy folytathassam a sorozatot, úgyhogy nagyon örülök a megjelenésnek. Bár most Ashwini-ék lesznek a középpontban, de alapjáraton shipelem őket, úúúgyhogy remek lesz!

Jennifer L. Armentrout mostanában itthon is a csapból kezdett el folyni (Ami egyébként nagyon jó, imádom az írónőt), úgyhogy nem is kell bemutatnunk Daemon Black megalkotóját. A The Dark Elements sorozatában azonban megismerhetjük a férfit, aki Mr. Black-et is megihlette. Ráadásul az olvasóknak lehetősége van eldönteni, hogy az írónő kivel hozza össze a főszereplőnőt. 

Megan Crewe-től idehaza csak egy könyv jelent meg, az elSZIGETelve, ami szegény elég vegyes kritikákat kapott. Az Earth & Sky egy olyan világot mutat be, ahol földönkívüli tudósok tesztelik a Földet, ők irányítják az eseményeket több ezer éve. Nagyon-nagyon jól hangzik!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése