2014. október 31., péntek

Ryan vs. Abstractelf - The Challenge #2 - Season Finale (Week 2)





"Nos, ez gyorsan megoldódott."










2014. október 25. 22.54

Hol is akadtam el tegnap? Alexandra Bracken: The Darkest Minds könyvét olvastam, ugye? Nos, azt sikerült befejeznem még tegnap. Nem tudom, hogyan, egyszerűen annyira lekötötte a figyelmemet, hogy estére már a teljes érzelmi sokk mellett tettem le az édest.
Aztán ma nekiálltam a Rachel Hartman: Seraphina könyvének, ami ugyebár a Ryan által választott kötet volt. Megtudtam, hogy a hölgyemény azért választotta nekem ezt a szépséget, hogy lelassítson (úgy gondolta, utálni fogom). Nos, a sors igenis mellettem áll, mert imádom. Teljesen szerelmes vagyok a világba és a karakterekbe is (Orma <3). Jelenleg a 365. oldalon tartok a 433-ból. Úgy gondolom, ma még sikerül befejeznem. 

2014. október 26. 16:48

Tegnap, alig fél órával azután, hogy megírtam a napi eseményeket, be is fejeztem Rachel Hartman: Seraphinat. Olyan imádnivaló volt! Ma reggel pedig még elkezdtem Marianne de Pierres: Angel Arias könyvét, de alig 10%-ot tudtam le belőle. Most tervezem folytatni, csak a mai nap úgy kifárasztott. Nem érzem magam túlságosan ébernek.

2014. október 27. 21:17

Ryan feladta valahol a reményt - legalább is, csak ezzel tudom magyarázni, hogy ma nem hozott rajtam semmit. Mármint 20%-nál tartok Marianne de Pierres: Angel Arias könyvében, ami sajnos most nem olyan jó, mint az első rész volt, de a mai napon inkább filmeztem... ami egyébként fantasztikus volt. *-*
Holnap pedig végre megjelenik Nalini Sing: The Archangel's Shadow könyve, és awww, olvasni akarom!

2014. október 29. 22:35

Ez a verseny valamiképpen más, mint az előző. Nincsen a végletekig kiélezett csata, mint anno. Vagyis - már nincs. 1,5 könyves előnyöm van Ryannel szemben. Mindhármunknak a trilógiás rész maradt, ám míg ő nem kezdte el Patrick Ness szépséges sorozatát, én jelenleg Marianne de Pierres: Angel Arias (2. rész) könyvnének nagyjából felénél tartok.
Igen, határozottan lassan haladok én is, ám Ryen drágánál még mindig előrébb tartok.

2014. október 30. 13:42

Végre befejeztem Marianne de Pierres: Angel Arias könyvét. Nem hiszem el, hogy ez egyszerűen nem akart véget érni! De letudtam, és már csak az utolsó rész maradt hátra. Hamarosan győzelmi ünnepet tarthatok. :) 

2014. október 30. 19:42

Befejeztem Marianne de Pierres: Shine Light könyvét is. Győztem.



Egy kis összesítés a végére.
Legkönnyebbnek a "regény, amikben képek vannak" kategóriát találtam, ugyanis nagyon gyorsan letudtam. Legnehezebbnek pedig a trilógia elolvasása bizonyult - három részt egymás után elolvasni nem volt egy könnyed menet. Bár ebben nagy szerepet játszott az is, hogy a választott sorozatom az első részt követően lejtmenetbe váltott.
Kedvenc könyvet nem tudok választani - Seraphina, Sötét elmék és a Lessons from a Dead Girl is nagyon jó élmény volt (ó, 1 fantasy, 1 disztópia és 1 realista - oké).

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése