2015. január 16., péntek

Hétvégi Olvasónapló (25) Extázis, mazochizmus és sorozatzárás

Nem igazán nevezhetném ezt a hetet olvasásilag tartalmasnak. Leginkább azért, mert több beadandót írtam és szudokut fejtettem meg, mint amennyit ténylegesen olvastam. És akkor az új fandomomról ne is beszéljünk...
Úgyhogy ez a hét volt, amikor Ryannek esélye lett, hogy utolérjen a versenyünkben.
Azt hiszem, simán szerencsém volt, hogy ez nem így alakult.




A versenyre választott könyveimben csináltam két nagy változtatást - a Midnighters sorozat 2-3. részét lecseréltem Rachel Vincent: With All My Soul és Elizabeth Chandler: Everlasting könyveire. Az előbbivel kb. 10%-nál, az utóbbival 20%-nál járok. A With All My Soulban még ott tartok, hogy kiderült, mit akarnak csinálni, és nos... kicsit vonogatom a szemöldököm, de ez még egész érthető terv is. Az Everlastingban szintén kiderült valami tervszerűség, de ott már úgy nevetek kínomban... Ez a könyvsorozat könyves élményeim mélypontja, egyetlen pozitívumot sem tudok róla mondani... ennél még Lauren Kate is jobb. Igen, tudom. Merész kijelentés. De igaz.

Elkezdtem James Frey: Endgame - Toborzás könyvét is, amit ma vagy holnap befejezek, és holnap már hozom is a bejegyzésemet róla. Eddig igazán akciódús, bár még nem teljesen szippantott be. 

A legtöbbet Lauren Beukes: Zoo City könyvével haladtam, amit egyszerűen imádok! Az idei kedvenc olvasmányom jelenleg, és awwww, totális szerelem. Jelenleg a 189. oldalon tartok (kicsit több, mint a fele)

Úgyhogy most mindegyik versenyes könyvemet olvasom! Juppi! Ezért is bizakodom, hogy jövő héten ilyenkor már a győzelmemet jelenthetem be! :)




Drukkoljatok Dearies, nem lesz egyszerű győznöm, de megéri majd... képzeljétek csak el Ryant, ahogy az általam legjobban gyűlölt sorozatból négy kötetet is elolvas. :) Persze azért szeressük Ryant, de ha én végigszenvedem a sorozatot, akkor ő is. Baráti szolidaritás!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése