2015. január 30., péntek

Hétvégi Olvasónapló (27) Lélektelen lelkem itt volt

Egyre művészibb leszek - most már oximoront is sikerült belecsempésznem a címbe. Mindazonáltal nem ártana vidámabb könyveket olvasnom.
Csak egy tipp magamnak.

Hát elértünk január utolsó olvasónaplójához, és eljutottam ismét arra a szintre, hogy csak angol könyveket olvasok. Mert miért ne, tényleg...


Ez a hét egész jól telt olvasás szempontjából, mivel két könyvet is sikerült befejeznem - egy öt és egy egy csillagosat. Elizabeth Chandlerrel alaposan szenvedünk, ha egymásra találunk.
Ally Carter könyvét pedig már magasztaltam itt a blogon. Mondjuk meg is érdemelte!

Úgyhogy most ismét három könyvet olvasok, azonban ezek közül egyik sem az, amit múlt héten terveztem. Így kell ezt csinálni! :)

Fő Lista:


Gail Carriger: Soulless könyve újraolvasás, csak ezúttal angolul álltam neki a drágának. Még mindig lenyűgöz ez a kötet, imádom, imádom és imádom. Ez a kedvencem a mostani listámból. Jelenleg a 180. oldalon tartok (62% GR szerint), de szeretném még januárban befejezni.
Gayle Forman: I Was Here könyve meglepetésemre NA kategória, amivel idén tervezek közelebbi ismeretséget kötni. Azt olvastam kritikákban, hogy elég klisés, de eddig ezt nem vettem észre. Olyan 4* környékén áll, de csak azért, mert nem sikerült még érzelmileg bevonzania. Lehet most nekiállok, a mai nap után biztos sikerülne érzelmileg beszippantania.
Rachel Vincent: With All My Soul könyvével még mindig nem haladtam - de tervezem minél előbb befejezni, ha tehetem.

Pótlista (spoiler a februári TBR listámba):


Milyen hideg színek uralkodnak ezen a részlegen. Sarah J. Maas: Üvegtrón könyvét már el. kell. olvasnom. Nem érdekel, nincs több kifogás, leülök, és olvasom. Ennyi.
Michelle Falkoff: Playlist for the Dead könyvétől kissé tartok a friss értékelések alapján, de még mindig érdekel.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése