2014. június 3., kedd

Friss Megjelenések (12) 2014. június 1 - 31.

Sok.
Nagyon-nagyon sok könyv van a várólistámon...
Ó jaj, mi lesz velem?!






Június 3.



 Caela Carter: My Best Friend, Maybe. GLBT realista regény, amely Görögországban játszódik. A főhősnő barátnője egy év totális hallgatás után a semmiből ajánlja fel, hogy menjen el vele nyaralni, amelyet ő képtelen elutasítani. 

Cammie McLovern: Say What You Will. John Green - Csillagainkban a hiba rajongóinak ajánlják ezt a regényt. Realista, önálló kötet, gyönyörű borító.

Mark Lawrence: Prince of Fools. Fantasy-kick eredménye. Az író másik sorozata, A tövisek hercege és tsi. idehaza is megjelent, sőt az első részt már be is szereztem. Ez a sorozat ebbe a világba tér vissza, azonban egy kevésbé ambiciózus herceggel a főszerepben.

Június 5.



James Dawson: Say Her Name. Horror-YA Bloody Mary-vel. "Öt nap és eljön..."

Június 8.



J. R. Johansson: Paranoia. A könyvfesztiválon megjelent Álmatlanság kötet folytatása. Több mint egy éve várom a megjelenést, úgyhogy nem tud elég gyorsan jönni... Paranormális-thriller YA.

Június 9.



Abigail Roux: Cross & Crown. A Cut & Run sorozat spin-off-jának második része. Felnőtt GLBT. Egyszer eljutok idáig is. :)

Június 10.



Kate Karyus Quinn: Don't You Forget About Me. Egy olyan városban játszódik, ahol senki nem betegszik meg, senki nem hal meg.

Lindsay Cummings: The Murder Complex. "Arra képezték, hogy túléljen. Arra programozták, hogy öljön." Debütáló regény, amely igen hype-s külföldön.

Június 12. 



Danielle Vega: The Merciless. A rózsaszín külső csak álca. A könyv legelső oldala fekete, és figyelmeztet, hogy felnőtt tartalom várható. Kínzás ábrázolása. Egy ördögűzés története.

S. E. Grove: The Glass Sentence. High-fantasy. A 18. század végén megtörtént a nagy szakadás, a világ egyes kontinensei különböző időbe sodródtak. Egyes földrész még az őskorban tart, míg némelyik földrész a jövőben jár már. A főszereplőnő családja mindig is azzal foglalkozott, hogy feltérképezze ezt a világot, és most a főhősnő is erre kényszerül, mikor nagybátyját elrabolják.
Az egyik legjobban várt regény ebben a hónapban.

Június 17.

(ez egy húzós nap lesz...)


 

 Jaclyn Dolamore: Dark Metropolis. 1930-as években játszódó történelmi regény. A főhősnőnk édesanyját olyan átokkal sújtották, amely az őrületbe kergeti.

Leigh Bardugo: Ruin and Rising. A Könyvhéten megjelenő Árnyék és csont kötet harmadik része.

Kevin Hearne: Shattered. Szintén idehaza is megjelent sorozat 7. része. High-fantasy.

Sarah Tregay: Fan Art. Glbt-YA két legjobb barát főszereplésért. Szegény könyv elég vegyes kritikákat kap, de túlságosan érdekel, hogy kihagyjam. És észrevettétek, hogy a "Diverse-book" program egyre erősödik?

Kelly Hashway: The Monster Within. Gyönyörű borító. Mikor Samantha Thompson kimászik sírjából, egy új élet kezdődik számára. Igen. Akarom.

Jason Myers: Blazed. Realista YA. Jamie sosem látott apjához kerül, akit gyűlöl, hiszen őt okolja, amiért anyja élete tönkrement. Azonban ahogy telik az idő, anyja története apjáról kezd egyre kevésbé összeállni. Vajon mi az igazság?

Június 24.




Chris Van Etten: Wickedpedia. Bár szegény könyv még meg sem jelent, GR-es átlaga 2,82, amelynek oka, hogy túlságosan grafikusan ábrázolja a halálokat. A történet szerint Winnie és barátnői Wikipedia oldalakat szerkesztenek, és miután a barátja elhagyja, átszerkeszti a sorozatgyilkosokról szóló oldalt, hogy a fiú megbukjon. Ezek után elkezdik barátnőjével megszerkeszteni osztálytársai és tanárai oldalait, ahol különféle halálnemeket találnak ki nekik. A gond ott teljesedik ki, hogy ezek elkezdenek valóra válni... sőt egy nap Winnie oldala is megjelenik, így ki kell találnia, ki áll a gyilkosságok mögött, mielőtt offline menne - végleg.

Demitria Lunetta: In the End. YA-fantasy sorozat második, egyben sorozatzáró, része. 

Stephanie Kuehn: Complicit. YA-Thriller. Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok rá, bár előtte az írónő tavaly megjelent regényét tervezem elolvasni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése