2014. június 9., hétfő

In My Mailbox 2014/1-es kiadás, avagy túl sok könyvem van vol.1

Hello Dearies!

Már említettem pár napja a blog FB oldalán, hogy már most rengeteg könyvem gyűlt fel, így nem ártana egy évközi IMM poszt is. Most viszont úgy döntöttem, meg is valósítom.
Na jó, talán a tény, hogy átrendezem a könyvespolcomat, és most úgyis kiszedek minden könyvet, eléggé támogatott ebben a döntésben.



Úgy döntöttem, ezúttal hónapokra lebontva mutatom meg, milyen könyveket szereztem be, és mesélek róluk egy kicsit. 
Kezdjük is... 2014. január

Összes könyvek száma: 8
Angol nyelvű: 5
Magyar nyelvű: 3

A könyveket négy részletben kaptam meg. 

1. csomag: Jennifer L. Armentrout: Apollyon + Gail Carriger: Etiquette & Espionage.

Legelső könyveim, amiket 2014-ben megkaptam. Két sorozat, bár JLA könyv első részét még ne is olvastam - de a 4. rész az kellett. 
Gail Carriger könyvnél az lepett meg, hogy bár "használt", olyan, mintha vadiúj lenne. Úgyhogy... siker! :)
Még egyiket sem sikerült olvasnom. 

2. csomag: Katie Alender: A rossz lányok nem halnak meg + Susan Ee: Angelfall + Anna Sheehan: Hosszú álom.

A blogturnés Könyvmolyképzős könyveim érkeztek meg egy csomagban. Mindhárom könyvről így már írtam is, Angelfall abszolút kedvenc sorozatom, A hosszú álom egy csodálatos olvasmány, A rossz lányok nem halnak meg pedig gyönyörű kiadás. 
De nagyon szépek ezek a könyvek élőben, teljesen elvarázsoltak.

3. csomag: James Dashner: The Maze Runner + Lauren Oliver: Requiem.

Mindkét könyvet anno audiobook-ban hallgattam meg, de úgy éreztem, nekem kellenek szépséges könyves verzióban is. Főleg, hogy A Maze Runner pl. a kedvenc disztópiás sorozatom úgy egészében. 
A Requiemet eredetileg magyarul szerettem volna megvenni, de aztán megláttam, hogy keménykötés és 4 euro... nos, a döntésem eredményét láthatjátok a képen. :)

4. csomag: Julie Cross: Timestorm

Tavaly év végén rendeltem elő keménykötésben a Tempest sorozat zárórészét. Sajnos azóta sem olvastam el, főként mert maratonoztatni szeretném a trilógiát. Kis újraolvasás úgysem árt sosem. 
Egyébként legnagyobb örömöm, hogy 1-2 nappal a külföldi megjelenés után már én is kézhez kaptam!
És 1. 2014-es megjelenésű regényem! *-*

2014. február.

Összes könyvek száma: 12
Angol nyelvű: 8
Magyar nyelvű: 4

 Februárban sok jó helyről kaptam sok jó kis könyvet.

1. csomag: Február 3. Dan Wells: Nem vagyok sorozatgyilkos + Ally Carter: Ha megtudnád, hogy szeretlek, meg kellene öljelek / Görbüljek meg, ha igazat mondok

Mindhárom könyvet  molyos vásárlás során szereztem, így lényegesen akciósan. Dan Wells könyvét Jeffi-től, míg Ally Carter regényeit barátnémtól, Nadine-től vettem. Összesen 2,000Ft-ot költöttem, így felettébb jó vásár volt.

2.a csomag: Patrick Ness: The Crane Wife + James Dashner: Kill Order

Újabb Awesomebooks-os rendelésem érkezett meg, így hivatalosan is teljessé vált a Maze Runner sorozatom, illetve újabb kötettel bővült a Patrick Ness archívum. Ráadásul keménykötés, ami csak még boldogabbá tett.

2.b csomag: Jeaniene Frost: Up from the Grave

Ezt a 2. csomaggal egy napon vettem át, és alig várom, hogy olvashassam. 2. 2014-es megjelenésű regényem. Gyűjtöm őket, úgy tűnik. :)

3. csomag: Február 14.  Marissa Meyer: Cress + Alex Flinn: A Kiss in Time

A Cress előrendelés volt (3. 2014-es regény), amelyre csak azért nem ugrok azonnal, mert az utolsó rész 2015 telén jelenik meg, aka egy örökkévalóság múlva.
Alex Flinn regényét pedig Gigusztól kaptam meg, és gyönyörűen fest a polcomon. Remélem, nekem nem fog csalódást okozni, és úgy fogom élvezni, mint a Beastly-t.

4. csomag: Mark Helprin: Téli mese

Blogturnés könyvecske, egyszerűen hatalmas, de gyönyörű. Az egyetlen negatívum, hogy nagyon hangya betűk vannak benne. De nézzetek erre a borítóra... a polcomon biztosan ki fogom állítani... mikor évszaknak megfelelő lesz.

5. csomag: Rick Riordan: The Lost Hero + Scott Westerfeld: The Last Days

Ők együtt költöztek be a könyvespolcomra. A The Last Days-zel végre teljes a Peeps sorozatom (és illenek egymáshoz a könyvek, ami csodaszámba megy), Rick Riordantől pedig muszáj volt már elkezdenem felvásárolni a Percy Jackson könyveket. És ezzel a kis óriással indítottam a projektet.

6. csomag: Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss

Előrendelés szintén (4.). Eredetileg nem terveztem beszerezni ezt a regényt, azonban tavaly év végén elolvastam az előnovellát, és szerelembe estem ezzel a világgal. Ezek után egyenes út vezetett az előrendeléshez. A könyv maga gyönyörű, és a borítója is különleges anyagból készült, így olyan jó simogatni.

2014. március

Összes könyvek száma: 11
Angol nyelvű: 3
Magyar nyelvű: 8

Négy csomagot kaptam márciusban; két előrendelés, az első BetterworldBooks-os rendelésem és egy hatalmas csomag a Főnix kiadótól.

1. Karen Marie Moning: Iced

Többször csúsztatás után végre megjelent az Iced paperback verziója! El sem hittem, mikor végre hozta a postás. Bár tartogatom ezt a részt még...

2. Steven dos Santos: The Sowing

Az első részt Giguszomtól kaptam karácsonyra, és mivel IMÁDTAM, nem bírtam ki, s előrendeltem a folytatást is. Még nem olvastam őt sem, de ami késik... haha! És +1 2014-es regényke - 5.

3. Rick Riordan: The Son of Neptune

Célul tűztem ki, hogy összegyűjtöm a Heroes of Olympos sorozatot Rick Riordantól (és majd a Percy Jackson sorozatot is, csak azt már olvastam), így került a The Son of Neptune hozzám 1300Ft-ért. :)

4. George Mann: Mechanikus London - Kristen Kittscher: Paróka az ablakban - Rachel Ward: Számok 1. & 3. - Maryrosw Wood: Méregnaplók 1-2. - Dan Krokos: Hamis valóság - Nick James: Az invázió. 

I <3 Főnix Kiadó. Elég nagy kívánságműsort sikerült tartanom, és el sem hiszem, hogy megkaptam ezeket a bónuszkönyveket is. És vééégre Oleander, a Mérgek hercege és szívem könyvformátumban is az enyém! *-*

Folytatás következik! ;)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése