2014. június 27., péntek

Hétvégi olvasónapló (7) - Paranoia, Halottak és az Üldözők

Ismét jóféle hétvége elé nézek, hacsak a címből indulok ki. 

Ezen a héten végül is sikeresnek mondhatom magam, hiszen két könyvet sikerült befejeznem a listáról, és egy másikkal is haladtam 20%-ot. Mondjuk nem sikerült haladéktalanul teljesítenem a terveket, de haladok!



Múltkor említettem a Nadine-nel való versenyemet, ahol most mindketten 5-5 könyvvel állunk... szoros a meccs, de nagyon bízom, hogy sikerül előbb levinnem nullára. Mindenesetre Nadine kisasszony erős ellenfélnek bizonyul. 
Pláne, hogy itt töltötte a hetet, aka csalárd módon akadályozott az olvasásban. Sajnos pont ma ment el, szóval most meg hiányzik....

Na nézzük a teljesítéseket:
A fő listáról sikerült 50%-os eredményt elérnem, befejeztem Lindsay Cummings: The Murder Complex c. könyvét. 
A melléklistáról pedig letudtam J. R. Ward: Megsebzett szerető könyvét, ami meglepően jó volt. Még mindig nem ideális, aka még mindig nem tudok neki 5*-ot adni, de eddig mindenképp ez volt az FTT sorozat legjobb kötete. 

A mostani fő listára következő hétre 3 könyvet teszek fel, hogy motiváljam magam. Már csak azért is, mert a júliusi olvasási listámon RENGETEG könyv van. 


 Thomas Taylor: Haunters. Gyakorlatilag az első fejezetnél tartok még mindig, nem sikerült múlt hét óta olvasnom belőle. Lehet, hogy újra is kezdem, és egyben átszáguldok rajta. 

Ava Dellaira: Love Letters to the Dead. Ő a bekezdésben is említett regény, amelyből most már 40%-nál járok. Engem a hangulata emlékeztet a Stephen Chbosky: Egy különc srác feljegyzéseire. Ezt még érdekesebbé teszi, hogy a cím felett található ajánlót Mr. Chbosky írta. Véletlen egybeesés?

J. R. Johansson: Paranoia. Ó, az első résszel is így jártam... csak húzom, halasztom az olvasást, hogy aztán bamm, gyorsan átszáguldjak rajta. Hamarosan így is teszek... remélhetőleg már jövő hét elején. 

A bónuszlistámra most a maradék két regényt pakolom, nem merek semmi újat rárakni, nehogy elcsábuljak, és csúfosan bukjam a versenyünket. :)


Daryl Gregory: Stony Mayhall második élete és Cat Clarke: A Kiss in the Dark is szuperjó regények, és sajnálatos módon szörnyen elhanyagoltak... de hamarosan édeseim titeket is kézbe vehetlek és olvashatlak! Alig várom... alig várom, kicsikéim! <3

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése