2015. július 24., péntek

Hétvégi Olvasónapló (44) Csontok, romlás és az álomrablók

Közel egy hónappal ezelőtt volna utoljára hétvégi olvasónapló, úgyhogy már hiányzott a drága. :) 
Mondjuk legalább most már 100%-ban más könyvek lesznek az aktuális olvasmányok részlegben.




Múlt héten csak egy könyvet fejeztem be, ez pedig Brian Staveley: A császár pengéi c. regény, amiről holnap már posztot is hozok. Csak meg kéne írnom, ami ilyen melegben extra motivációt igényel. *FirstWorldProblem*

Ezen kívül még tegnap haladtam a Csontszürettel is egy 50 oldalnyit, úgyhogy azért olvasgatok úton-útfélen. 

Főlista:


 Ó, most esett le, hogy egy első, egy második és egy harmadik részt olvasok. De jó. :) 

Maggie Stiefvater: The Dream Thieves-t angolul olvasom, de remélhetőleg hamarosan meg tudom venni magyarul is (könyvek egységessége a cél). Csak nem bírtam ki, szükségem volt még több Ronan/Adamre. Nagyon erős bennem a ship-érzés, úgyhogy minél előbb szeretném elolvasni. *-* Eddig csak egy fejezetet olvastam, de az már... a második titok! Nyami, nyami. 

Már említettem Samantha Shannon: Csontszüret könyvét, amelynek most nagyjából a 64.oldalán tartok. Nem erre számítottam a promók alapján, úgyhogy egy időre le kellett raknom, hogy átállítsam az agyam. De tegnap már sikerült hangulatba kerülnöm hozzá, ezért az a kósza 50 oldal olvasás. 

Dan Wells: Ruins-ját is még nyaraláskor kezdtem el, s ott olvastam el belőle közel 100 oldalt. Tökély, és ki akarom élvezni minden pillanatát, úgyhogy nem sietem el az olvasását. (Ebből lesz az, hogy egyszer nekiállok, és hopp, véget ért...)

Pótlista:


Nincsenek nagy terveim most, pláne mert hamarosan kezdődik a booktubeathon, s nem szeretnék sok aktuális olvasmányt felhalmozni.
A coverwhore énem viszont most nagyon gyönyörködik, mert ilyen szépséges könyveket választottam ki olvasásra. *-*

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése