2015. július 13., hétfő

Két éve szeretem a vad könyveket!

Ahogy a Maszk is mondja, bulizzunk! Két évvel ezelőtt egy csodálatos nyári estén  nyitottam meg az Always Love a Wild Book blogomat. 
Úgyhogy boldog szülinapot kicsi blogom!




A tavalyi bejegyzésben már beszámoltam, mi minden történt az első évben. Most olyan sok eseményben nem volt részem, mint tavaly, úgyhogy hosszabb beszámolót nem is tudok írni. 
Született sok-sok poszt, ismerkedtem néhány bloggerrel,  megőriztem a blogger barátaimat, sőt nőtt a számuk is eggyel. Úgyhogy csupa-csupa jó dolog történt velem, amit nektek köszönhetek.

Éppen ezért arra gondoltam, hogy milyen jó lenne megismerni titeket. Mert látom a számokat (egek, sokan vagytok! ♥), de nagyon kevés olvasómat ismerem személyesen is. Vagy legalább név alapján online. Szóval, készítettek egyféle kérdőívet, ami rólatok szól. :) 
Nagyon örülnék, ha minél többen töltenétek ki, örülnék, ha megismerhetnélek titeket!


Szóval ez lenne a kérdőív. Ha van egy kis időtök és kedvetek... :)

Nézzünk egy kis statisztikát is, ha már eljutottunk ide. 

Összes látogatottság: ~82.742 (2015.07.03. 17:19-es adat - nyaralás miatt előbb ünneplek.)

Feliratkozók: 127
FB-követők: 542 
(Jó ég, jó ég, jó ég! Pedig nem is reklámozom. Köszi szépen!)

Amúgy el sem hiszem, hogy közeljövőben talán a 100.000-t is elérjük. Tényleg a hihetetlen kategória, amit el sem tudok képzelni. Mármint még mindig tartom, hogy rétegblog vagyok igencsak szerteágazó olvasmánylistával, úgyhogy a meglepetés ereje. 

Tavaly óta 173 bejegyzést tettem közzé, ebből 75 könyves értékelés volt (összes értékelés: 196). A teljes listát Molyon megnézhetitek.

Ennyi lett volna ez a bejegyzés. Köszönöm nektek Dearies! :) 


4 megjegyzés:

  1. Boldog BlogSzületésnapot! :)))

    VálaszTörlés
  2. Boldogságos BlogSzülinapot! :) :) :)

    VálaszTörlés
  3. Boldog blogszülinapot! :) Jóóó ég, hogy van ennyi fb követőd? :D nekem van talán 20-30 page like-om :D de szerintem én elszúrtam a profilt, vagy nem website-ként regeltem, passz :) na de nem ez a lényeg, olvass és írj még sokat :))) puszi!

    VálaszTörlés