2016. november 11., péntek

Hétvégi Olvasónapló (79) Who Would Reach for the Stars

A hétvégi olvasónapló egy hetente jelentkező rovat, amelyben az elmúlt heti olvasmányaimat összegzem, valamint megosztom a következő heti terveimet. Emellett simán szövegelek mindenről benne.






Sziasztok! Szegény hétvégi olvasónapló... viszont, mivel mostanában nem olvasok annyit, így szegény is elmaradásba került.
Az elmúlt időszakban nem sok minden történt felém - próbálom átültetni gyakorlatban Marie Kondo tanácsait. Jövő héten pedig továbbképzésre megyek - érettségiztető tanároknak lesz fórum. Ez az első alkalom, ezért vagyok ennyire izgatott. :)

Olvasási szempontból eddig három könyvet olvastam el - bár ebből az egyik az új ropi naplója, de az is számít!

Őket olvastam

      

Richard Morgan: A holtak szava könyvével indítottam a hónapot, amiről már a blogon is olvashatjátok a véleményemet. 

Stephanie Perkins (szerk.): Ajándékba adlak újraolvasás volt, ami ezúttal más élmény volt, mint közvetlenül karácsony előtt olvasni. Hamarosan érkezek is egy újabb bejegyzéssel hozzá.

Ropi naplója egyszerűen csak kikapcsolódós regény, amit minden évben elolvasok. A mostani rész egész vicces lett - legalábbis, többször hangosan felnevettem, úgyhogy nincs panaszom.

Aktuális olvasmányok

   

A héten két regénybe kezdtem bele, most velük töltöm a szabadidőmet.

Susan Ee: End of Days - A vég napjai
Haladás: 40. oldal

11.19-én érkezem a véleményemmel, de egyelőre nagyon tetszik. Jót tett viszont, hogy újraolvastam az elmúlt évben a sorozatot, mert így sokkal jobban képben vagyok az eseményekkel. Azt mondjuk remélem, hogy Penryn nem így fog végig viselkedni.

Rick Yancey: The Infinite Sea
Haladás: 80. oldal

IGEN, VÉGRE ELKEZDTEM! Viszont meg kell értenetek, eléggé tartottam ettől a résztől. Mikor megjelent, szörnyen vártam, hogy olvashassam, viszont eléggé negatív kritikákat kapott - azoktól is, akik szerették az első részt. 
Viszont most mondogatom, mennyire hülye voltam, mert nekem semmi bajom ezzel a résszel, totálisan bele vagyok zúgva.

Tervek

Itt két csoport adódik. A MILA 2.0-t az End of Days befejezésével kezdem olvasni (turnés időszak, no), Sylvain Neuvel: Alvó óriásokat pedig a The Infinite Sea elolvasása után (szükségem van egy papírkönyvre is az utazásoknál).


   

Illetve itt vannak a további aktuális olvasmányaim, akikre szintén sort kerítek lassan, és szidom magam, hogy miért halogattam eddig őket. 

      



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése