2016. november 18., péntek

Hétvégi Olvasónapló (80) You Don't Get Me High Anymore

A hétvégi olvasónapló egy hetente jelentkező rovat, amelyben az elmúlt heti olvasmányaimat összegzem, valamint megosztom a következő heti terveimet. Emellett simán szövegelek mindenről benne...





Ez a hét, bár húzós volt, eléggé elkényeztetett zenei téren. Az előbbi inkább panaszkodás lenne arról, hogy valakinek sikerült elérnie, hogy hülyének érezzem magam, amiért gimnáziumban érettségiztem és van két diplomám, úgyhogy inkább az utóbbiról fangirlködöm. 

A héten ugyanis két kedvenc együttesem is új dallal jelent meg (cover dalok, de mégis!). Tegnap a Leander Kills: Lopott könyvek c. Tankcsapda feldolgozás került fel, ma pedig Three Days Grace: You Don't Get Me High Anymore dala. És mindkettő annyira csodás, hogy nonstop hallgatom őket. Mondjuk a TDG még csak másodszorra megy, de már látom a sorsát. 
De ííííííí, végem van, véégem van! 

A héten az utazások és a várakozások közben volt időm olvasni is, így ismét kivégeztem egy könyvet:


Annyira pozitívan csalódtam ebben a regényben! Mármint amennyi negatív kritikát olvastam róla, arra számítottam, hogy nekem sem fog tetszeni. Szerencsére tévedtem, és maradt a kedvenceim közt a The 5th Wave sorozat. *-*

A héten olvastam

   

Susan Ee: End of Days - A vég napjai
Haladás: 66 oldal

Nagyon tetszik, ahogy Susan Ee vegyíti a drámát a humort. Ez utóbbival nagyszerűen bánik, sokszor felnevettem idáig is, pedig egyáltalán nem rózsás a helyzet. A dráma rész, amivel több gondom van - mármint Rafi és Penryn viselkedése is néha karakteridegen. Ráadásul túlságosan is a romantika került középpontba, aminek nincs sok értelme a jelenlegi helyzetben. A legjobban mondjuk azért haragszom, mert Penryn második részben bemutatott karakterfejlődését szinte teljesen eltörölte. Azért remélem, a továbbiakban már jobb lesz ez a rész, nem szeretnék csalódni.

Sylvain Neuvel: Alvó óriások
Haladás: 35 oldal

"Csak jelölöm, úgyis csak hétfőn fogom elkezdeni", gondoltam naivan, majd egy "csak az első oldalt olvasom el" mondattal belevetettem magam a könyvbe. Haha. Első oldalt, hát... csak azért bírtam letenni a könyvet, mert álmos voltam, ma pedig azért, mert bemehettem az orvoshoz. Úgyhogy képzelhetitek, milyen érzéseket táplálok a könyv iránt. Szerelem, szerelem, szereleeeem! És igen, már megint én leszek a kivétel. :)

Tervek

A jövő héten sok-sok olvasnivalóm lesz, főleg a turnék miatt. Nem mintha amúgy nem olvasnám őket, hiszen már alig vártam, hogy végre megjelenjenek. Az ACOTAR pedig végre ismét a kezeim közé "kell", hogy kerüljön. 

   

 Kezdjünk el egy sorozatot és fejezzünk be egy sorozatot. Ez így még elfogadható. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése